Povezane vesti

"Samo da me ne izda glas" Halid Muslimović otkrio da li će mu Zorica biti gost na koncertu: "Zvao sam Kemiša"

"Samo da me ne izda glas" Halid Muslimović otkrio da li će mu Zorica biti gost na koncertu: "Zvao sam Kemiša"

Telegraf pre 24 sata
Pevač Halid Muslimović, jedan od najvoljenijih pevača narodne muzike, većeras će održati dugo iščekivani koncert u beogradskom Sava Centru. Popularni pevač ne krije uzbuđenje i emocije pred susret sa publikom koja ga prati već decenijama. - Treme nema… »
SPEKTAKL U SAVA CENTRU: Halid Muslimović digao more publike na noge, a svi su gledali u njegovu prelepu suprugu Adelisu

SPEKTAKL U SAVA CENTRU: Halid Muslimović digao more publike na noge, a svi su gledali u njegovu prelepu suprugu Adelisu

Svet & Skandal pre 2 sata
Halid Muslimović večeras je održao spektakularni koncert u Sava centru pod nazivom „Mene je učilo vrijeme“ i oduševio mnogobrojnu publiku. Ogroman broj ljudi uglas je sa Halidom pevalo hitove poput „Idi moram da ti kažem“, „Slušaj majko moju pesmu“… »
Muzičko prijateljstvo i poštovanje na sceni: Ferid Avdić drugi gost na koncertu Halida Muslimovića (foto)

Muzičko prijateljstvo i poštovanje na sceni: Ferid Avdić drugi gost na koncertu Halida Muslimovića (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
PLAVA dvorana Sava centra večeras je bila ispunjena emocijama, aplauzima i iskrenim prijateljstvom, kada je folk zvezda Halid Muslimović ugostio svog velikog prijatelja i kolegu, Ferida Avdića, kao drugog gosta na koncertnom spektaklu "Mene je učilo… »
Sve oči uprte u zgodnu plavušu na koncertu Halida Muslimovića: Bavila se manekenstvom, a evo kakvoj je vezi s pevačem

Sve oči uprte u zgodnu plavušu na koncertu Halida Muslimovića: Bavila se manekenstvom, a evo kakvoj je vezi s pevačem

Mondo pre 3 sata
Pevač Halid Muslimović večeras nastupa u Sava Centru, na koncertu koji je okupio veliki broj pripadnika estrade, ali i sve članove njegove porodice. Najviše pažnje izazvao je dolazak snaje Maje Muslimović, koja je elegantnim izgledom očarala sve… »
Legendarni glas regiona u Beogradu: Halid Muslimović priredio veče puno emocija, nostalgije i antologijskih hitova (foto/video)…

Legendarni glas regiona u Beogradu: Halid Muslimović priredio veče puno emocija, nostalgije i antologijskih hitova (foto/video)…

Kurir pre 3 sata
U Plavoj dvorani Sava centra, folk zvezda Halid Muslimović priredio je večeras koncert za pamćenje pod nazivom "Mene je učilo vrijeme". Veče je počelo istoimenom pesmom, kojom je Halid otvorio trosatni spektakl i odmah podigao publiku na noge. Tokom… »
Veče puno emocija i mladalačke energije: Benjamin Kličić prvi gost Halida Muslimovića (foto/video)

Veče puno emocija i mladalačke energije: Benjamin Kličić prvi gost Halida Muslimovića (foto/video)

Kurir pre 2 sata
U prepunoj Plavoj dvorani Sava centra, tokom spektakla "Mene je učilo vrijeme" folk zvezde Halida Muslimovića, publiku je posebno oduševio mladi pevač Benjamin Kličić, koji je bio prvi gost večeri. Halid i Benjamin već neko vreme gaje iskreno… »
"Majčinstvo me je promenilo" Pevačica dobila ćerku u 52. godini, pa priznala: "Posle teškog perioda..."

"Majčinstvo me je promenilo" Pevačica dobila ćerku u 52. godini, pa priznala: "Posle teškog perioda..."

Telegraf pre 3 sata
Pevačica Sanja Maletić večeras se pojavila na koncertu Halida Muslimovića u Sava Centru, želeći da ispoštuje svog dugogodišnjeg prijatelja. - Halid je moj veliki prijatelj, mnogo puta smo nastupali zajedno, uvek sam bila fascinirana hitovima koje Halid… »

U PREPUNOJ Plavoj dvorani Sava centra, tokom spektakla "Mene je učilo vrijeme" folk zvezde Halida Muslimovića, publiku je posebno oduševio mladi pevač Benjamin Kličić, koji je bio prvi gost večeri. Novosti Halid i Benjamin već neko vreme gaje iskreno… »

U PLAVOJ dvorani Sava centra, folk zvezda Halid Muslimović priredio je večeras koncert za pamćenje pod nazivom "Mene je učilo vrijeme". Novosti Veče je počelo istoimenom pesmom, kojom je Halid otvorio trosatni spektakl i odmah podigao publiku na noge… »
Halid Muslimović pozvao Zoricu Brunclik na koncert Potez Kemiša iznenadio pevača, nije mogao da veruje šta čuje!

Halid Muslimović pozvao Zoricu Brunclik na koncert Potez Kemiša iznenadio pevača, nije mogao da veruje šta čuje!

Alo pre 4 sati
Halid Muslimović već je jednom ugostio Zoricu Brunclik na koncertu. Halid Muslimović večeras izlazi pred beogradsku publiku u Sava Centru, gde će na bini otpevati vanvremenske hitove. Pred sam nastup pevač nije krio uzbuđenje, ali nije želeo da saznamo… »
Snajka halida muslimovića ukrala sve poglede na koncertu! Ko je lepa Maja? Nekada manekenka, a evo čime se danas bavi (foto)

Snajka halida muslimovića ukrala sve poglede na koncertu! Ko je lepa Maja? Nekada manekenka, a evo čime se danas bavi (foto)

Kurir pre 4 sati
Večeras će čuveni pevač narodne muzike Halid Muslimović, jedan od najvoljenijih izvođača domaće estrade, održati svoj dugo iščekivani koncert u beogradskom Sava Centru. Ovaj spektakl privukao je veliku pažnju javnosti, a pored brojnih Halidovih kolega i… »
Halid Muslimović večeras puni Sava Centar: Ovo nije samo koncert, već emocija koja traje čitav život! Uskoro sledi spektakl…

Halid Muslimović večeras puni Sava Centar: Ovo nije samo koncert, već emocija koja traje čitav život! Uskoro sledi spektakl…

Kurir pre 4 sati
Večeras će čuveni Halid Muslimović, jedan od najvoljenijih pevača narodne muzike, održati svoj dugo iščekivani koncert u beogradskom Sava Centru. Popularni pevač ne krije uzbuđenje i emocije pred susret sa publikom koja ga verno prati već decenijama. -… »

Vesti dana »