Повезане вести
Марина Абрамовић долази у Београд да снима филм: „Поносна сам на студенте, они су хероји данашњице“
Сербиан Невс Медиа пре 21 дана
Уметница перформанса Марина Абрамовић најавила је да ће наредне године доћи у Београд због снимања филма те додала да јој није лако да дође у престоницу Србије због сећања и свега шта се дешавало у вези са њеном изложбом. Она… »
Марина Абрамовић: Студенти Србије су хероји данашњице, увек плачем када их гледам
Радио 021 пре 21 дана
Прослављена уметница перформанса Марина Абрамовић изјавила је да је поносна на бунт студената у Србији и да увек плаче кад гледа њихове демонстрације, сматрајући да су они "хероји данашњице". "Јако, јако сам поносна на… »
Уметница перформанса Марина Абрамовић: Студенти у Србији су хероји данашњице, плачем док их гледам
Данас пре 21 дана
Прослављена уметница перформанса Марина Абрамовић изјавила је да је поносна на бунт студената у Србији и да увек плаче кад гледа њихове демонстрације, сматрајући да су они „хероји данашњице“. „Јако, јако сам поносна на… »
Вести дана »
Вучић: Никад нисам лагао, следећа година можда најбоља у нашој историји - избори у мају или децембру
Глас Зајечара пре 2 сатајош 43 повезане
Вучић: Селаковића не гоне због лоповлука, криминала, корупције, већ због политике
Бета пре 2 сатајош 44 повезане
Прве речи оцокољића након тријумфа над бајерном: Срећан сам због навијача, играча и клуба...
Курир пре 22 минутајош 28 повезаних
Као никад у Арени: Навијачи звиждали, играчи одговорили победом!
Спорт клуб пре 22 минутајош 103 повезане
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом и могућем преузимању државног удела
Наслови.аи пре 3 сатајош 32 повезане