Povezane vesti
Marina Abramović dolazi u Beograd da snima film: „Ponosna sam na studente, oni su heroji današnjice“
Serbian News Media pre 1 sat
Umetnica performansa Marina Abramović najavila je da će naredne godine doći u Beograd zbog snimanja filma te dodala da joj nije lako da dođe u prestonicu Srbije zbog sećanja i svega šta se dešavalo u vezi sa njenom izložbom. Ona je u intervjuu za… »
Marina Abramović: Studenti Srbije su heroji današnjice, uvek plačem kada ih gledam
Radio 021 pre 3 sata
Proslavljena umetnica performansa Marina Abramović izjavila je da je ponosna na bunt studenata u Srbiji i da uvek plače kad gleda njihove demonstracije, smatrajući da su oni "heroji današnjice". "Jako, jako sam ponosna na studente, njihov bunt. Napisala… »
Umetnica performansa Marina Abramović: Studenti u Srbiji su heroji današnjice, plačem dok ih gledam
Danas pre 10 sati
Proslavljena umetnica performansa Marina Abramović izjavila je da je ponosna na bunt studenata u Srbiji i da uvek plače kad gleda njihove demonstracije, smatrajući da su oni „heroji današnjice“. „Jako, jako sam ponosna na studente, njihov bunt. Napisala… »
Vesti dana »
„Jel vas stvarno nije sramota?“: Zaposlene u pokrajinskoj Vladi cepaju poruke koje su građani ostavili za Jaćimoviće VIDEO
Nova pre 40 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 13. novembar: Danas ujutru mraz, tokom dana sunčano
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih