Povezane vesti
Marina Abramović dolazi u Beograd da snima film: „Ponosna sam na studente, oni su heroji današnjice“
Serbian News Media 13.11.2025
Umetnica performansa Marina Abramović najavila je da će naredne godine doći u Beograd zbog snimanja filma te dodala da joj nije lako da dođe u prestonicu Srbije zbog sećanja i svega šta se dešavalo u vezi sa njenom izložbom. Ona je u intervjuu za… »
Marina Abramović: Studenti Srbije su heroji današnjice, uvek plačem kada ih gledam
Radio 021 13.11.2025
Proslavljena umetnica performansa Marina Abramović izjavila je da je ponosna na bunt studenata u Srbiji i da uvek plače kad gleda njihove demonstracije, smatrajući da su oni "heroji današnjice". "Jako, jako sam ponosna na studente, njihov bunt. Napisala… »
Umetnica performansa Marina Abramović: Studenti u Srbiji su heroji današnjice, plačem dok ih gledam
Danas 13.11.2025
Proslavljena umetnica performansa Marina Abramović izjavila je da je ponosna na bunt studenata u Srbiji i da uvek plače kad gleda njihove demonstracije, smatrajući da su oni „heroji današnjice“. „Jako, jako sam ponosna na studente, njihov bunt. Napisala… »
Vesti dana »
Bursać: Ukoliko se pokaže da jedan veliki deo građana hoće promene, to će biti dodatni problem za režim
Mašina pre 36 minutajoš 36 povezanih
Da li to poverenik Milan Antonijević najavljuje proslavu Nove godine u Ćacilendu?
Nova pre 26 minutajoš 18 povezanih