Повезане вести

Марина Абрамовић долази у Београд да снима филм: „Поносна сам на студенте, они су хероји данашњице“

Марина Абрамовић долази у Београд да снима филм: „Поносна сам на студенте, они су хероји данашњице“

Сербиан Невс Медиа пре 21 дана
Уметница перформанса Марина Абрамовић најавила је да ће наредне године доћи у Београд због снимања филма те додала да јој није лако да дође у престоницу Србије због сећања и свега шта се дешавало у вези са њеном изложбом. Она… »
Марина Абрамовић: Студенти Србије су хероји данашњице, увек плачем када их гледам

Марина Абрамовић: Студенти Србије су хероји данашњице, увек плачем када их гледам

Радио 021 пре 21 дана
Прослављена уметница перформанса Марина Абрамовић изјавила је да је поносна на бунт студената у Србији и да увек плаче кад гледа њихове демонстрације, сматрајући да су они "хероји данашњице". "Јако, јако сам поносна на… »
Уметница перформанса Марина Абрамовић: Студенти у Србији су хероји данашњице, плачем док их гледам

Уметница перформанса Марина Абрамовић: Студенти у Србији су хероји данашњице, плачем док их гледам

Данас пре 21 дана
Прослављена уметница перформанса Марина Абрамовић изјавила је да је поносна на бунт студената у Србији и да увек плаче кад гледа њихове демонстрације, сматрајући да су они „хероји данашњице“. „Јако, јако сам поносна на… »

Вести дана »