Povezane vesti
Prva ljubav, oženio je pre vojske: Ova pevačica je supruga Halida Muslimovića, u braku su više od dve decenije FOTO
Story pre 6 sati
Halid Muslimović održao je spektakularni koncert u Sava centru pod nazivom „Mene je učilo vrijeme“ i oduševio mnogobrojnu publiku. Ogroman broj ljudi uglas je sa Halidom pevalo hitove poput „Idi moram da ti kažem“, „Slušaj majko moju pesmu“, „Učini bar… »
Beograd na nogama, spektakl u Sava centru: Halid Muslimović oduševio, publika u glas pevala mnogobrojne hitove
Hello pre 5 sati
Halid Muslimović sinoć je održao spektakularni koncert u Sava centru pod nazivom „Mene je učilo vrijeme“ i oduševio krcatu Plavu dvoranu. Pevač je, inače, pred početak koncerta bio dobro raspoložen, a puno mu je srce bilo što najmilije vidi u prvim… »
Spektakl za pamćenje: Halid Muslimović održao solistički koncert u Sava centru
Story pre 6 sati
Solistički koncert Halida Muslimovića pod nazivom "Mene je učilo vrijeme" održan je sinoć u prepunoj Plavoj dvorani Sava Centra. Spektakularni vokal podigao je na noge čitavu dvoranu koja je sa njim u glas izvodila vanvremenske hitove, dok je sa bine… »
Legendarni glas regiona u Beogradu: Halid Muslimović priredio veče puno emocija, nostalgije i antologijskih hitova (FOTO/VIDEO)…
Nova pre 7 sati
U Plavoj dvorani Sava centra, folk zvezda Halid Muslimović priredio je u sredu uveče koncert za pamćenje pod nazivom "Mene je učilo vrijeme". Veče je počelo istoimenom pesmom, kojom je Halid otvorio trosatni spektakl i odmah podigao publiku na noge… »
“Ne daj mojoj ženi da nas zavadi” Haris Džinović napravio šou kod Muslimovića: Izveo i hit ples
Telegraf pre 8 sati
Halid Muslimović održao je sinoć veliki koncert u srpskoj prestonici, na kojem mu je bio gost Haris Džinović. Pevači su zajedno pevali stihove: "Oj jarane, jarane, jarani smo mi, ne daj, ne daj jednoj ženi da nas zavadi", dok se Haris opustio posle… »
Vesti dana »
Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca: REM ostaje jedna od najpolitizovanijih institucija u Srbiji
N1 Info pre 34 minutajoš 30 povezanih
Rio Tinto: Ne povlačimo se iz Srbije, verujemo da je Jadar ležište izuzetnog kvaliteta
N1 Info pre 1 satjoš 47 povezanih
Pregovori o smanjenju ruskog udela u NIS-u uz učešće mađarskog Mola
Naslovi.ai pre 4 satijoš 16 povezanih