Povezane vesti
Prva ljubav, oženio je pre vojske, bodrila ga iz prvog reda u Beogradu: Ova pevačica je supruga Halida Muslimovića (FOTO)
Story 13.11.2025
Halid Muslimović održao je spektakularni koncert u Sava centru pod nazivom „Mene je učilo vrijeme“ i oduševio mnogobrojnu publiku. Ogroman broj ljudi uglas je sa Halidom pevalo hitove poput „Idi moram da ti kažem“, „Slušaj majko moju pesmu“, „Učini bar… »
Spektakl za pamćenje: Halid Muslimović održao solistički koncert u Sava centru
Story 13.11.2025
Solistički koncert Halida Muslimovića pod nazivom "Mene je učilo vrijeme" održan je sinoć u prepunoj Plavoj dvorani Sava Centra. Spektakularni vokal podigao je na noge čitavu dvoranu koja je sa njim u glas izvodila vanvremenske hitove, dok je sa bine… »
Crvena jabuka pevala u čast pokojnom Halidu, a onda se desilo iznenađenje! Ovaj pevač je izašao na binu
Kurir 13.11.2025
U prepunom Sava Centru, Crvena jabuka je večeras održala emotivan i energičan koncert koji je od samog početka podigao publiku na noge. Hitovi koji su obeležili četiri decenije postojanja ove legendarne grupe odzvanjali su dvoranom, a atmosfera je bila… »
Crvena Jabuka i Željko Samardžić odali počast Halidu Bešliću na koncertu: Pevač u suzama napustio binu
Telegraf 13.11.2025
Grupa "Crvena Jabuka" večeras je održala koncert u Beogradu, pružajući publici veče puno emocija, nostalgije i nezaboravnih trenutaka. Publika je uživala u bezvremenskim hitovima, ali jedan trenutak posebno je dirnuo sve prisutne. Na sceni im se… »
Ekskluzivno: Ovo je žerina surpuga! Lepa kao lutka, a na sebi ima vatreno crvenu boju: Nije bila sama, evo ko je sa njom došao…
Kurir 13.11.2025
Dok je Žera, frontmen legendarne grupe Crvena jabuka, večeras na sceni Sava Centra nizao hitove i podizao publiku na noge, pažnju fotografa privukla je njegova supruga. Kurirov paparaco uslikao je Žerinu ženu, koja je u elegantnoj crvenoj haljini sa… »
Crvena jabuka zapalila atmosferu u Sava Centru pa se čula jasna poruka: Samo ljubav večeras!
Kurir 13.11.2025
Legendarni bend Crvena jabuka večeras je održao prvi od dva koncerta u Sava Centru, i već od prvih taktova podigao publiku na noge. Sala je odzvanjala poznatim hitovima, a svaka pesma bila je zajednički hor nekoliko hiljada glasova. Povodom 40 godina… »
Samo ljubav 40 godina: "Crvena jabuka" održala prvi od dva koncerta i "zapalila" masu (foto)
Večernje novosti 13.11.2025
LEGENDARNI bend "Crvena jabuka" večeras je održao prvi od dva koncerta u Sava centru, i već od prvih taktova podigao publiku na noge. Foto: Novosti Sala je odzvanjala poznatim hitovima, a svaka pesma bila je zajednički hor nekoliko hiljada glasova… »
Beograd na nogama, spektakl u Sava centru: Halid Muslimović oduševio, publika u glas pevala mnogobrojne hitove
Hello 13.11.2025
Halid Muslimović sinoć je održao spektakularni koncert u Sava centru pod nazivom „Mene je učilo vrijeme“ i oduševio krcatu Plavu dvoranu. Pevač je, inače, pred početak koncerta bio dobro raspoložen, a puno mu je srce bilo što najmilije vidi u prvim… »
Legendarni glas regiona u Beogradu: Halid Muslimović priredio veče puno emocija, nostalgije i antologijskih hitova (FOTO/VIDEO)…
Nova 13.11.2025
U Plavoj dvorani Sava centra, folk zvezda Halid Muslimović priredio je u sredu uveče koncert za pamćenje pod nazivom "Mene je učilo vrijeme". Veče je počelo istoimenom pesmom, kojom je Halid otvorio trosatni spektakl i odmah podigao publiku na noge… »
“Ne daj mojoj ženi da nas zavadi” Haris Džinović napravio šou kod Muslimovića: Izveo i hit ples
Telegraf 13.11.2025
Halid Muslimović održao je sinoć veliki koncert u srpskoj prestonici, na kojem mu je bio gost Haris Džinović. Pevači su zajedno pevali stihove: "Oj jarane, jarane, jarani smo mi, ne daj, ne daj jednoj ženi da nas zavadi", dok se Haris opustio posle… »
Vesti dana »
Kir Starmer podneo ostavku na mesto lidera laburista, najavio odlazak sa mesta premijera
Beta pre 55 minutajoš 43 povezane
Vučić razgovarao sa jednim od vodećih kineskih stručnjaka za veštačku inteligenciju Kaj-Fu Lijem
Beta pre 30 minutajoš 34 povezane