Povezane vesti

Novo svedočenje o nasilju u Ćacilendu: “Šutirali su me i šamarali maskirani ljudi”

Novo svedočenje o nasilju u Ćacilendu: “Šutirali su me i šamarali maskirani ljudi”

Luftika pre 3 sata
Krajem avgusta, u blizini Kosančićevog venca u Beogradu, Mariju (pravo ime poznato redakciji Kompasa) presreo je automobil marke “škoda oktavija”. Iz sivog automobila bez registarskih tablica izašao je muškarac, stavio joj kapuljaču preko lica i odvukao… »
Kompas: Svedočanstvo otete devojke prebijene u Ćacilendu

Kompas: Svedočanstvo otete devojke prebijene u Ćacilendu

Vreme pre 4 sati
Nakon što je učestvovala u protestima 18. avgusta, Marija je nasilno odvedena u Ćacilend, gde su je maskirani muškarci šutirali i šamarali. Policija nije reagovala, prenosi Kompas. Krajem avgusta, u blizini Kosančićevog venca u Beogradu, Mariju (pravo… »
Svedočenje devojke za Kompas: Oteli su me i odveli u Ćacilend, tamo me šutirali i šamarali

Svedočenje devojke za Kompas: Oteli su me i odveli u Ćacilend, tamo me šutirali i šamarali

Glas Zaječara pre 5 sati
Krajem avgusta, u blizini Kosančićevog venca u Beogradu, Mariju (pravo ime poznato redakciji Kompasa) presreo je automobil marke Škoda Oktavija. Iz sivog automobila bez registarskih tablica izašao je muškarac, stavio joj kapuljaču preko lica i odvukao je… »
Svedočenje devojke za Kompas: „Šutirali su me i šamarali maskirani ljudi u Ćacilendu“

Svedočenje devojke za Kompas: „Šutirali su me i šamarali maskirani ljudi u Ćacilendu“

Nedeljnik pre 5 sati
Krajem avgusta, u blizini Kosančićevog venca u Beogradu, Mariju (pravo ime poznato redakciji) presreo je automobil marke Škoda Oktavija. Iz sivog automobila bez registarskih tablica izašao je muškarac, stavio joj kapuljaču preko lica i odvukao je u auto… »
Devojka kaže da je isprebijana u Ćacilendu: Novo svedočenje o nasilju

Devojka kaže da je isprebijana u Ćacilendu: Novo svedočenje o nasilju

Radio 021 pre 4 sati
Krajem avgusta, u blizini Kosančićevog venca u Beogradu, Mariju (pravo ime poznato redakciji Kompasa) presreo je automobil marke "škoda oktavija". Iz sivog automobila bez registarskih tablica izašao je muškarac, stavio joj kapuljaču preko lica i odvukao… »

N1 Info pre 6 sati
Krajem avgusta, u blizini Kosančićevog venca u Beogradu, Mariju (pravo ime poznato redakciji Kompasa) presreo je automobil marke Škoda Oktavija. Iz sivog automobila bez registarskih tablica izašao je muškarac, stavio joj kapuljaču preko lica i odvukao je… »
„Šutirali su me, šamarali, gazili i vređali maskirani ljudi u ‘ćacilendu'“: Marija doživela stravičnu tortoru nakon što su je…

„Šutirali su me, šamarali, gazili i vređali maskirani ljudi u ‘ćacilendu'“: Marija doživela stravičnu tortoru nakon što su je…

Nova pre 5 sati
Krajem avgusta, u blizini Kosančićevog venca u Beogradu, Mariju (pravo ime poznato redakciji) presreo je automobil marke Škoda Oktavija. Iz sivog automobila bez registarskih tablica izašao je muškarac, stavio joj kapuljaču preko lica i odvukao je u auto… »
Ispovest devojke za Kompas: „Šutirali su me i šamarali maskirani ljudi u Ćacilendu“

Ispovest devojke za Kompas: „Šutirali su me i šamarali maskirani ljudi u Ćacilendu“

Danas pre 5 sati

Vesti dana »