Povezane vesti

Luka Jović otvorio dušu o povratku u Crvenu Zvezdu: "Plata mi neće biti potrebna! Ni ugovor... Ali..."

Luka Jović otvorio dušu o povratku u Crvenu Zvezdu: "Plata mi neće biti potrebna! Ni ugovor... Ali..."

Kurir pre 4 sati
Luka Jović dao je opširan intervju za Mozzart Sport u kom se dotakao brojnih zanimljivih tema, a jedna od njih bio je povratak u Crvenu zvezdu. Jović je istakao kako je postojala mogućnost da se vrati, ali da to trenutno nije bilo moguće. Ipak, nije… »
Igraće za Zvezdu i džabe: Luka Jović spreman da ponovo obuče crveno-beli dres!

Igraće za Zvezdu i džabe: Luka Jović spreman da ponovo obuče crveno-beli dres!

Hot sport pre 5 sati
Kad za to dođe pravi trenutak! Srpski reprezentativac Luka Jović otkrio je da bi jednog dana mogao ponovo da zaigra za Crvenu zvezdu – i to bez ugovora i plate, ako oseti da je došao pravi trenutak. Iako se ovog leta pominjao kao moguće pojačanje… »
Luka Jović "zapalio" marakanu! DŽabe ću se vratiti u Zvezdu, ne treba mi ugovor

Luka Jović "zapalio" marakanu! DŽabe ću se vratiti u Zvezdu, ne treba mi ugovor

Večernje novosti pre 5 sati
Luka Jović, napadač AEK-a iz Atine i reprezentativac Srbije u intervjuu za Mocart Sport govorio je o letošnjoj priči oko povratka u Crvenu zvezdu. FOTO: M. Vukadinović - Bilo je možda mnogo kasno, a i da je bilo ranije, ja u ovom trenutku ne vidim sebe u… »
Luka Jović: "Džabe ću se vratiti u Zvezdu, ne treba mi ugovor, ali..."

Luka Jović: "Džabe ću se vratiti u Zvezdu, ne treba mi ugovor, ali..."

Telegraf pre 6 sati
Srpski reprezentativac Luka Jović istakao je da će jednog dana, ako se kockice poklope, doći ponovo da igra za Crvenu zvezdu – i to za džabe! Jović se i ovog leta pominjao kao potencijalno pojačanje crveno-belih, pogotovo što je bio slobodan igrač, da bi… »

Vesti dana »