Povezane vesti
Luka Jović otvorio dušu o povratku u Crvenu Zvezdu: "Plata mi neće biti potrebna! Ni ugovor... Ali..."
Kurir 13.11.2025
Luka Jović dao je opširan intervju za Mozzart Sport u kom se dotakao brojnih zanimljivih tema, a jedna od njih bio je povratak u Crvenu zvezdu. Jović je istakao kako je postojala mogućnost da se vrati, ali da to trenutno nije bilo moguće. Ipak, nije… »
Igraće za Zvezdu i džabe: Luka Jović spreman da ponovo obuče crveno-beli dres!
Hot sport 13.11.2025
Kad za to dođe pravi trenutak! Srpski reprezentativac Luka Jović otkrio je da bi jednog dana mogao ponovo da zaigra za Crvenu zvezdu – i to bez ugovora i plate, ako oseti da je došao pravi trenutak. Iako se ovog leta pominjao kao moguće pojačanje… »
Luka Jović "zapalio" marakanu! DŽabe ću se vratiti u Zvezdu, ne treba mi ugovor
Večernje novosti 13.11.2025
Luka Jović, napadač AEK-a iz Atine i reprezentativac Srbije u intervjuu za Mocart Sport govorio je o letošnjoj priči oko povratka u Crvenu zvezdu. FOTO: M. Vukadinović - Bilo je možda mnogo kasno, a i da je bilo ranije, ja u ovom trenutku ne vidim sebe u… »
Luka Jović: "Džabe ću se vratiti u Zvezdu, ne treba mi ugovor, ali..."
Telegraf 13.11.2025
Srpski reprezentativac Luka Jović istakao je da će jednog dana, ako se kockice poklope, doći ponovo da igra za Crvenu zvezdu – i to za džabe! Jović se i ovog leta pominjao kao potencijalno pojačanje crveno-belih, pogotovo što je bio slobodan igrač, da bi… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Nije Dačićev posao da sedi ovde i objašnjava situaciju s Veselinom Milićem": Sraman odgovor Snežane Paunović na zahtev opozicije
Nova pre 4 minutajoš 34 povezane
Saobraćaj preusmeren na novi most. Oglasilo se Ministarstvo bezbednosti BiH nakon urušavanja mosta na graničnom prelazu Gradiška.
Blic pre 39 minutajoš 40 povezanih
Ultimatum koji je digao planetu na noge: Tramp otkrio kada tačno ističe vreme za Iran - "To su radikalci, upotrebiće A-bombu!"
Večernje novosti pre 48 minutajoš 29 povezanih