Повезане вести

Евролигашка лудница: ПАО сигуран против Реала, Фенербахче бољи од Хапоела, Париз славио у лудој завршници

Евролигашка лудница: ПАО сигуран против Реала, Фенербахче бољи од Хапоела, Париз славио у лудој завршници

Нова пре 20 дана
У среду увече завршено је 10. коло Евролиге, а већ у четвртак почело је 11. рунда елитног такмичења и одиграно је пет утакмица. У посебном лајв блогу на нашем сајту могли сте да пратите дешавања са утакмице Црвена звезда –… »
ЦхатГПТ прогнозира меч Енглеска-Србија Прогнозе вештачке интелигенције, нису наклоњена Србији

ЦхатГПТ прогнозира меч Енглеска-Србија Прогнозе вештачке интелигенције, нису наклоњена Србији

Дневник пре 21 дана
Фудбалска репрезентација Србије гостоваће од 20.45 селекцији Енглеске на Вемблију у квалификацијама за Светско првенство наредне године. Овај дуел би могао бити кључан за изабранике Вељка Пауновића, а тим поводом, питали смо… »
Питали смо ЦхатГПТ за резултат меча Црвена звезда - Монако: Овако је вештачка интелигенција прогнозирала

Питали смо ЦхатГПТ за резултат меча Црвена звезда - Монако: Овако је вештачка интелигенција прогнозирала

Телеграф пре 21 дана
Кошаркаши Црвене звезде дочекаће екипу Монака од 20.00 у Београдској арени, у оквиру 11. кола Евролиге. Тим Саше Обрадовића прекинуо је низ од седам везаних победа поразом у Дубаију, али се и пореде тога налазе у самом врху… »
Недовић пред Звезду: "Велики и посебан тренутак за мене"

Недовић пред Звезду: "Велики и посебан тренутак за мене"

Б92 пре 21 дана
Кошаркаш Монака Немања Недовић рекао је да посебан тренутак што се враћа у Београдску арену, против свог бившег тима Црвене звезде. Кошаркаши Монака вечерас у 20 сати у гостују Црвеној звезди у утакмици 11. кола Евролиге. Екипа… »
Недовић се враћа кући: "Биће ово велики тренутак за мене"

Недовић се враћа кући: "Биће ово велики тренутак за мене"

Спортске.нет пре 21 дана
Кошаркаши Монака вечерас у 20 сати у "Београдској арени" гостују Црвеној звезди у утакмици 11. кола Евролиге. "Кнежеви" су пре два дана већ играли у Београду против Партизана и у неизвесној завршници изгубили од црно-белих, на… »
"Знам шта могу да очекујем": Велики дан за Немању Недовића, враћа се где је све почело

"Знам шта могу да очекујем": Велики дан за Немању Недовића, враћа се где је све почело

Мондо пре 21 дана
Српски бек Немања Недовић враћа се по први пут пред навијаче Црвене звезде откад је летос напустио Београд и појачао Монако. Црвено-бели су тренутно четврти са скором 7-3, док су "кнежеви" одмах иза са 6-4. Биће ово изузетно… »

Вести дана »