Povezane vesti

ChatGPT prognozira meč Engleska-Srbija Prognoze veštačke inteligencije, nisu naklonjena Srbiji

ChatGPT prognozira meč Engleska-Srbija Prognoze veštačke inteligencije, nisu naklonjena Srbiji

Dnevnik pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće od 20.45 selekciji Engleske na Vembliju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo naredne godine. Ovaj duel bi mogao biti ključan za izabranike Veljka Paunovića, a tim povodom, pitali smo veštačku inteligenciju da… »
Pitali smo ChatGPT za rezultat meča Crvena zvezda - Monako: Ovako je veštačka inteligencija prognozirala

Pitali smo ChatGPT za rezultat meča Crvena zvezda - Monako: Ovako je veštačka inteligencija prognozirala

Telegraf pre 3 sata
Košarkaši Crvene zvezde dočekaće ekipu Monaka od 20.00 u Beogradskoj areni, u okviru 11. kola Evrolige. Tim Saše Obradovića prekinuo je niz od sedam vezanih pobeda porazom u Dubaiju, ali se i porede toga nalaze u samom vrhu tabele, dok je Monako pre dva… »
Nedović pred Zvezdu: "Veliki i poseban trenutak za mene"

Nedović pred Zvezdu: "Veliki i poseban trenutak za mene"

B92 pre 4 sati
Košarkaš Monaka Nemanja Nedović rekao je da poseban trenutak što se vraća u Beogradsku arenu, protiv svog bivšeg tima Crvene zvezde. Košarkaši Monaka večeras u 20 sati u gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 11. kola Evrolige. Ekipa Vasilisa Spanulisa pre… »
Nedović se vraća kući: "Biće ovo veliki trenutak za mene"

Nedović se vraća kući: "Biće ovo veliki trenutak za mene"

Sportske.net pre 5 sati
Košarkaši Monaka večeras u 20 sati u "Beogradskoj areni" gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 11. kola Evrolige. "Kneževi" su pre dva dana već igrali u Beogradu protiv Partizana i u neizvesnoj završnici izgubili od crno-belih, na taj način pretrpeli četvrti… »
"Znam šta mogu da očekujem": Veliki dan za Nemanju Nedovića, vraća se gde je sve počelo

"Znam šta mogu da očekujem": Veliki dan za Nemanju Nedovića, vraća se gde je sve počelo

Mondo pre 5 sati
Srpski bek Nemanja Nedović vraća se po prvi put pred navijače Crvene zvezde otkad je letos napustio Beograd i pojačao Monako. Crveno-beli su trenutno četvrti sa skorom 7-3, dok su "kneževi" odmah iza sa 6-4. Biće ovo izuzetno zanimljiv okršaj, a u prvom… »

Vesti dana »