Povezane vesti

Evroligaška ludnica: PAO siguran protiv Reala, Fenerbahče bolji od Hapoela, Pariz slavio u ludoj završnici

Evroligaška ludnica: PAO siguran protiv Reala, Fenerbahče bolji od Hapoela, Pariz slavio u ludoj završnici

Nova 13.11.2025
U sredu uveče završeno je 10. kolo Evrolige, a već u četvrtak počelo je 11. runda elitnog takmičenja i odigrano je pet utakmica. U posebnom lajv blogu na našem sajtu mogli ste da pratite dešavanja sa utakmice Crvena zvezda – Monaka, dok smo u okviru ovog… »
ChatGPT prognozira meč Engleska-Srbija Prognoze veštačke inteligencije, nisu naklonjena Srbiji

ChatGPT prognozira meč Engleska-Srbija Prognoze veštačke inteligencije, nisu naklonjena Srbiji

Dnevnik 13.11.2025
Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće od 20.45 selekciji Engleske na Vembliju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo naredne godine. Ovaj duel bi mogao biti ključan za izabranike Veljka Paunovića, a tim povodom, pitali smo veštačku inteligenciju da… »
Pitali smo ChatGPT za rezultat meča Crvena zvezda - Monako: Ovako je veštačka inteligencija prognozirala

Pitali smo ChatGPT za rezultat meča Crvena zvezda - Monako: Ovako je veštačka inteligencija prognozirala

Telegraf 13.11.2025
Košarkaši Crvene zvezde dočekaće ekipu Monaka od 20.00 u Beogradskoj areni, u okviru 11. kola Evrolige. Tim Saše Obradovića prekinuo je niz od sedam vezanih pobeda porazom u Dubaiju, ali se i porede toga nalaze u samom vrhu tabele, dok je Monako pre dva… »
Nedović pred Zvezdu: "Veliki i poseban trenutak za mene"

Nedović pred Zvezdu: "Veliki i poseban trenutak za mene"

B92 13.11.2025
Košarkaš Monaka Nemanja Nedović rekao je da poseban trenutak što se vraća u Beogradsku arenu, protiv svog bivšeg tima Crvene zvezde. Košarkaši Monaka večeras u 20 sati u gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 11. kola Evrolige. Ekipa Vasilisa Spanulisa pre… »
Nedović se vraća kući: "Biće ovo veliki trenutak za mene"

Nedović se vraća kući: "Biće ovo veliki trenutak za mene"

Sportske.net 13.11.2025
Košarkaši Monaka večeras u 20 sati u "Beogradskoj areni" gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 11. kola Evrolige. "Kneževi" su pre dva dana već igrali u Beogradu protiv Partizana i u neizvesnoj završnici izgubili od crno-belih, na taj način pretrpeli četvrti… »
"Znam šta mogu da očekujem": Veliki dan za Nemanju Nedovića, vraća se gde je sve počelo

"Znam šta mogu da očekujem": Veliki dan za Nemanju Nedovića, vraća se gde je sve počelo

Mondo 13.11.2025
Srpski bek Nemanja Nedović vraća se po prvi put pred navijače Crvene zvezde otkad je letos napustio Beograd i pojačao Monako. Crveno-beli su trenutno četvrti sa skorom 7-3, dok su "kneževi" odmah iza sa 6-4. Biće ovo izuzetno zanimljiv okršaj, a u prvom… »

Vesti dana »