Povezane vesti
Borba za status roditelj-negovatelj u Nišu: „Ne tražim milostinju, već svoja prava“
Glas juga pre 20 dana
Neposredno po početku sednice, Žaklina Mitrović iz Trupala, majka troje dece, od kojih su dvoje sa autizmom, obratila se novinarima. Ona je istakla da, pored povremene pomoći Centra za socijalni rad, njena porodica nije u mogućnosti da pokrije sve… »
Niš: Majci dece sa autizmom prećeno ukidanjem naknade jer se bori za status roditelj-negovatelj
Serbian News Media pre 20 dana
Žaklina Mitrović iz niškog sela Trupala, majka dvoje dece sa autizmom, izjavila je danas u Skupštini grada Niša da joj je prećeno da će ostati bez naknade za tuđu negu i pomoć zbog toga što se zalaže da roditelji teško bolesne dece dobiju status… »
Majka kaže da joj je u Gradskoj kući u Nišu zaprećeno da ćuti o statusu roditelj-negovatelj, inače neće dobiti pomoć
Južne vesti pre 20 dana
Žaklina Mitrović iz sela Trupale kod Niša, majka Saše i Nikole koji su u spektru autizma, tvrdi da joj je u Gradskoj kući rečeno da ne priča o Zakonu roditelj-negovatelj i da ćuti jer neće dobiti ni tuđu negu i pomoć. Zamenik gradonačelnika Luka Gašević… »
Majka dece sa autizmom: Prećeno mi je zato što se zalažem za uvođenje statusa roditelj-negovatelj
N1 Info pre 20 dana
Žaklina Mitrović iz niškog sela Trupala, majka dvoje dece sa autizmom, izjavila je danas u Skupštini grada Niša da joj je prećeno da će ostati bez naknade za tuđu negu i pomoć zbog toga što se zalaže da roditelji teško bolesne dece dobiju status… »
Majka dece sa autizmom: Prećeno mi je zato što se zalažem za uvođenje statusa roditelj-negovatelj
Danas pre 20 dana
Nova pre 20 dana
Majka dece sa autizmom: “Prećeno mi je zato što se zalažem za uvođenje statusa roditelj-negovatelj”
Naissus info pre 20 dana
“Pozvana sam u Gradsku kuću na sastanak gde mi je rečeno da ćutim”, rekla je Mitrović u holu Skupštine grada na konferenciji za medije, piše Beta a prenosi N1. Ona je kazala da pored naknade za tuđu negu i pomoć dobija povremeno od Centra za socijalni… »
Novi magazin pre 20 dana
Vesti dana »
Državni sekretar ponovo pokušao neovlašćeno da pristupi serverima, sumnja se da je cilj brisanje Generalštaba iz registra
Serbian News Media pre 1 satjoš 59 povezanih
Kako će naftna kriza uticati na budžet – hoće li Srbija ekonomski ostati na nogama
RTS pre 9 minutajoš 59 povezanih
"Ovo je pljuvanje Trampu u lice" – Putin navodno sprema najgori mogući scenario
Alo pre 1 satjoš 49 povezanih
Skupština usvojila Zakon o budžetu, poreske zakone, set zakona o energetici, izmene Zakona o Vojsci Srbije
RTV pre 4 satijoš 54 povezane