Povezane vesti
Zidari, da li ste spremni? Robot sazidao kuću od sto kvadrata za manje od tri dana
Telegraf pre 13 sati
Građevinski robotizovana mašina nazvana WLTR, samo četiri meseca nakon premijere u Mađarskoj, dokazla se i u praksi: robot za zidanje je za manje od 3 dana podigao zidove jedne porodične kuće u Budimpešti. Ovaj robot nudi efikasno rešenje za značajan… »
Robot sam sazidao kuću za tri dana: Sagradi 10 kvadrata za samo 3 sata
Kurir pre 14 sati
Mađarska je doživela prekretnicu u građevinskoj tehnologiji - robot za zidanje pod nazivom WLTR uspešno je izgradio zidove stambene kuće u 18. okrugu Budimpešte za manje od tri dana. U septembru 2025. godine, završena je prva stambena zgrada u Mađarskoj… »
Robot sazidao kuću od 100 kvadrata za tri dana Fenomen u Mađarskoj- Za sat vremena izgradi 10 kvadrata
Dnevnik pre 18 sati
Mađarska je doživela prekretnicu u građevinskoj tehnologiji: robot za zidanje pod nazivom WLTR uspešno je izgradio zidove stambene kuće u 18. okrugu Budimpešte za manje od tri dana, prenosi bif.rs. U septembru 2025. godine završena je prva stambena… »
Robot u Mađarskoj sazidao kuću od 100 kvadrata za tri dana: Zida do 10 kvadrata na sat
Blic pre 20 sati
Mađarska je doživela prekretnicu u građevinskoj tehnologiji: robot za zidanje pod nazivom WLTR uspešno je izgradio zidove stambene kuće u 18. okrugu Budimpešte za manje od tri dana, prenosi bif.rs. U septembru 2025. godine završena je prva stambena… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Makronom i o razvoju nuklearne energije u Srbiji, upoznao sam ga sa situacijom u vezi NIS-a
RTV pre 5 satijoš 6 povezanih
Srbija se smrzava u zoru, a prži po podne! Pogledajte gde će biti čak 18 stepeni!
Alo pre 14 minutajoš 4 povezane
"Bivši, ali budući predsednik čim bude prilike": Dodik podvukao da se ne povlači iz politike
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 6 satijoš 3 povezane