Повезане вести
Немачки Хорнбацх планира да уђе на српско тржиште
Бизнис.рс 13.11.2025
холдинг компанија послује са 176 центара у девет европских земаља. Немачки ланац за уређење дома и баште, Хорнбацх, планира да уђе на српско тржиште, потврдио је генерални директор компаније. Хорнбацх Баумаркт је саопштио да је… »
Немачки ланац стиже у Србију: Прве мега-продавнице у 2027, у комшилуку их је већ 11
Курир 13.11.2025
Хорнбацх Баумаркт је саопштио да је основао придружнице у Србији како би се припремио за улазак на српско тржиште. Приоритети развоја укључују избор одличних локација и стицање нових регионалних добављача. Из компаније су за… »
Немачки гигант стиже у Србију! Отвара мега продавнице и баштенске центре познато је и када се отварају први објекти
Дневник 13.11.2025
Један од највећих европских ланаца "уради сам" продавница, немачки Хорнбацх, улази на српско тржиште. Прве продавнице и баштенски центри требало би да се отворе до краја 2027. године. Немачки ланац Хорнбах (Хорнбацх) најавио је… »
Још један европски ланац стиже у Србију
Каматица 13.11.2025
Још један маркет се припрема за долазак на српско тржиште. Хорнбацх Баумаркт је саопштио да је основао придружнице у Србији како би се припремио за улазак на тржиште. Приоритети развоја укључују избор одличних локација и… »
Немачки ланац Хорнбах стиже у Србију
Нова 13.11.2025
Немачки ланац Хорнбах (ХОРНБАЦХ) најавио је да ће у наредним годинама отворити „уради сам“ продавнице и баштенске центре у Србији. Ћерке компаније, како је саопштено из немачког ланца, већ су основане како би се припремиле за… »
Немачки ланац Хорнбах долази у Србију
Радио 021 13.11.2025
Немачки ланац Хорнбах (Хорнбацх) најавио је да ће у наредним годинама отворити "уради сам" продавнице и баштенске центре у Србији. Ћерке компаније, како је саопштено из немачког ланца, већ су основане како би се припремиле за… »
Немачки гигант долази у Србију: Шири царство, а познато је и када ће отворити прве продавнице у нашој земљи
Мондо 13.11.2025
Немачки ланац Хорнбах (Хорнбацх) најавио је да ће у наредним годинама отворити " уради сам" продавнице и баштенске центре у Србији. Ћерке компаније, како је саопштено из немачког ланца, већ су основане како би се припремиле за… »
Немачки ланац Хорнбах стиже у Србију
Н1 Инфо 13.11.2025
Немачки ланац Хорнбах (ХОРНБАЦХ) најавио је да ће у наредним годинама отворити „уради сам“ продавнице и баштенске центре у Србији. Ћерке компаније, како је саопштено из немачког ланца, већ су основане како би се припремиле за… »
Немачки ланац стиже у Србију: Ево кад отвара продавнице
Б92 13.11.2025
Немачки ланац за уређење дома и баште, Хорнбацх, планира да уђе на српско тржиште, потврдио је генерални директор компаније. Хорнбацх Баумаркт је саопштио да је основао придружнице у Србији како би се припремио за улазак на… »
Вести дана »
Напредњачки кандидат „извисио“ у Кули: Велибор Милојичић није изгласан за председника Скупштине општине. Један одборник власти гласао против њега
Ист медиа пре 45 минутајош 28 повезаних
НБС: Банкарски сектор у Србији оперативан за плаћање путем СЕПА платне шеме
РТВ пре 50 минутајош 35 повезаних
(Видео) Први снимак земљотреса у Сомбору: Погледајте како се тресе тло: Камера на кући све снимила
Блиц пре 1 сатјош 38 повезаних
Прогноза за среду, 6. мај: Сутра променљиво облачно и претежно суво, после подне местимично киша
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних