Povezane vesti
Nemački lanac stiže u Srbiju: Prve mega-prodavnice u 2027, u komšiluku ih je već 11
Kurir pre 15 minuta
Hornbach Baumarkt je saopštio da je osnovao pridružnice u Srbiji kako bi se pripremio za ulazak na srpsko tržište. Prioriteti razvoja uključuju izbor odličnih lokacija i sticanje novih regionalnih dobavljača. Iz kompanije su za portal Retail Serbia… »
Nemački gigant stiže u Srbiju! Otvara mega prodavnice i baštenske centre poznato je i kada se otvaraju prvi objekti
Dnevnik pre 25 minuta
Jedan od najvećih evropskih lanaca "uradi sam" prodavnica, nemački Hornbach, ulazi na srpsko tržište. Prve prodavnice i baštenski centri trebalo bi da se otvore do kraja 2027. godine. Nemački lanac Hornbah (Hornbach) najavio je da će u narednim godinama… »
Još jedan evropski lanac stiže u Srbiju
Kamatica pre 1 sat
Još jedan market se priprema za dolazak na srpsko tržište. Hornbach Baumarkt je saopštio da je osnovao pridružnice u Srbiji kako bi se pripremio za ulazak na tržište. Prioriteti razvoja uključuju izbor odličnih lokacija i sticanje novih regionalnih… »
Nemački lanac Hornbah stiže u Srbiju
Nova pre 2 sata
Nemački lanac Hornbah (HORNBACH) najavio je da će u narednim godinama otvoriti „uradi sam“ prodavnice i baštenske centre u Srbiji. Ćerke kompanije, kako je saopšteno iz nemačkog lanca, već su osnovane kako bi se pripremile za ulazak na tržište. Glavni… »
Nemački lanac Hornbah dolazi u Srbiju
Radio 021 pre 1 sat
Nemački lanac Hornbah (Hornbach) najavio je da će u narednim godinama otvoriti "uradi sam" prodavnice i baštenske centre u Srbiji. Ćerke kompanije, kako je saopšteno iz nemačkog lanca, već su osnovane kako bi se pripremile za ulazak na tržište. Glavni… »
Nemački gigant dolazi u Srbiju: Širi carstvo, a poznato je i kada će otvoriti prve prodavnice u našoj zemlji
Mondo pre 2 sata
Nemački lanac Hornbah (Hornbach) najavio je da će u narednim godinama otvoriti " uradi sam" prodavnice i baštenske centre u Srbiji. Ćerke kompanije, kako je saopšteno iz nemačkog lanca, već su osnovane kako bi se pripremile za ulazak na tržište. Glavni… »
Nemački lanac Hornbah stiže u Srbiju
N1 Info pre 3 sata
Nemački lanac Hornbah (HORNBACH) najavio je da će u narednim godinama otvoriti „uradi sam“ prodavnice i baštenske centre u Srbiji. Ćerke kompanije, kako je saopšteno iz nemačkog lanca, već su osnovane kako bi se pripremile za ulazak na tržište. Glavni… »
Nemački lanac stiže u Srbiju: Evo kad otvara prodavnice
B92 pre 6 sati
Nemački lanac za uređenje doma i bašte, Hornbach, planira da uđe na srpsko tržište, potvrdio je generalni direktor kompanije. Hornbach Baumarkt je saopštio da je osnovao pridružnice u Srbiji kako bi se pripremio za ulazak na srpsko tržište. Prioriteti… »
Vesti dana »
Novi pokušaj izbora devetog člana REM-a: Odbor Skupštine hitno pokrenuo ponovni postupak za kandidata nacionalnih manjina
Serbian News Media pre 1 satjoš 30 povezanih
Rio Tinto: ostajemo u Srbiji, projekat Jadar prelazi u fazu nadzora i održavanja
Politika pre 50 minutajoš 46 povezanih
Pregovori o smanjenju ruskog udela u NIS-u uz učešće mađarskog Mola
Naslovi.ai pre 4 satijoš 16 povezanih