Повезане вести

Џејла у шоку што је питају зашто је била са сахрани Рајка Шерифовића: Марија је моја пријатељица и то је непромењива…

Џејла у шоку што је питају зашто је била са сахрани Рајка Шерифовића: Марија је моја пријатељица и то је непромењива…

Хелло 13.11.2025
Јуче у послеподневним часовима сахрањен је Рајко Шерифовић, Маријин и Данијелов отац. Осим најближих чланова породице и пријатеља, сахрани су присуствовале и бројне колеге његове мезимице. Међу првима појавила се и Џејла… »
Џејла побеснела и признала све о односу са Маријом Шерифовић: Открила и како је певачица након смрти оца

Џејла побеснела и признала све о односу са Маријом Шерифовић: Открила и како је певачица након смрти оца

Мондо 13.11.2025
Певачица и некадашња победница "Звезда Гранда" Џејла Рамовић синоћ је имала наступ у Београду, а пре изласка на бину, Џејла је разговарала са припадницима седме силе. Она је јуче дана присуствовала и сахрани оца Марије… »
"Мислим да је фер да је сви пустимо на миру" Џејла открила како Марија Шерифовић подноси губитак оца Рајка: Моја улога је...…

"Мислим да је фер да је сви пустимо на миру" Џејла открила како Марија Шерифовић подноси губитак оца Рајка: Моја улога је...…

Курир 13.11.2025
Певачица и некадашња победница „ Звезда Гранда“ Џејла Рамовић синоћ је одржала спектакуларан наступ у Београду, а пре изласка на бину издвојила је време да поразговара са припадницима медија. Она је јуче била на сахрани оца… »
"Ја сам њена подршка, докле више нагађања": Џејла реаговала на питање о односу са Маријом Шерифовић, открила да ли ће…

"Ја сам њена подршка, докле више нагађања": Џејла реаговала на питање о односу са Маријом Шерифовић, открила да ли ће…

Блиц 13.11.2025
Осим певања, Џејла се окушала и у глуми и најавила свој нови филм. Планира објавити нову песму у децембру, експериментирајући са другачијим стилом. Џејла Рамовић проговорила је о Марији Шерифовић којој је у најтежим тренуцима… »
"Доста више нагађања!" Џејла полудела због питања о Марији Шерифовић, па коначно открила све о њиховом односу!

"Доста више нагађања!" Џејла полудела због питања о Марији Шерифовић, па коначно открила све о њиховом односу!

Ало 13.11.2025
Јуче се на изненађење свих појавила на сахрани оца Марије Шерифовић. Џејла Рамовић проговорила је о Марији Шерифовић, којој је у најтежим тренуцима огромна подршка. Јуче се на изненађење свих појавила на сахрани оца Марије… »
Марију треба пустити да болује, ја сам јој пријатељ: Џејла Рамовић ставила тачку на нагађања

Марију треба пустити да болује, ја сам јој пријатељ: Џејла Рамовић ставила тачку на нагађања

Стори 13.11.2025
Јуче је у родном Крагујевцу сахрањен отац Марије Шерифовић, чувени бубњар, Рајко. На сахрани су присуствовали породица и најближи пријатељи, међу којима се појавила и Џејла Рамовић о чијем се односу са Маријом Шерифовић… »
"То је била улога, докле више нагађања?" Џејла проговорила о односу са Маријом Шерифовић: "Греје ме..."

"То је била улога, докле више нагађања?" Џејла проговорила о односу са Маријом Шерифовић: "Греје ме..."

Телеграф 13.11.2025
Млада звезда Џејла Рамовић наступила је синоћ у Националној класи, а пред медије се појавила у елегантној, али веома изазовној креацији. Џејла је запевала пред крцатом Класом у којој се тражило место више синоћ, а одмах на… »

Вести дана »