Povezane vesti
Džejla u šoku što je pitaju zašto je bila sa sahrani Rajka Šerifovića: Marija je moja prijateljica i to je nepromenjiva…
Hello pre 12 sati
Juče u poslepodnevnim časovima sahranjen je Rajko Šerifović, Marijin i Danijelov otac. Osim najbližih članova porodice i prijatelja, sahrani su prisustvovale i brojne kolege njegove mezimice. Među prvima pojavila se i Džejla Ramović o čijem se odnosu sa… »
Džejla pobesnela i priznala sve o odnosu sa Marijom Šerifović: Otkrila i kako je pevačica nakon smrti oca
Mondo pre 12 sati
Pevačica i nekadašnja pobednica "Zvezda Granda" Džejla Ramović sinoć je imala nastup u Beogradu, a pre izlaska na binu, Džejla je razgovarala sa pripadnicima sedme sile. Ona je juče dana prisustvovala i sahrani oca Marije Šerifović, pa je sinoć otkrila i… »
"Ja sam njena podrška, dokle više nagađanja": Džejla reagovala na pitanje o odnosu sa Marijom Šerifović, otkrila da li će…
Blic pre 14 sati
Osim pevanja, Džejla se okušala i u glumi i najavila svoj novi film. Planira objaviti novu pesmu u decembru, eksperimentirajući sa drugačijim stilom. Džejla Ramović progovorila je o Mariji Šerifović kojoj je u najtežim trenucima ogromna podrška. Džejla… »
"Mislim da je fer da je svi pustimo na miru" Džejla otkrila kako Marija Šerifović podnosi gubitak oca Rajka: Moja uloga je...…
Kurir pre 14 sati
Pevačica i nekadašnja pobednica „ Zvezda Granda“ Džejla Ramović sinoć je održala spektakularan nastup u Beogradu, a pre izlaska na binu izdvojila je vreme da porazgovara sa pripadnicima medija. Ona je juče bila na sahrani oca Marije Šerifović kada je… »
"Dosta više nagađanja!" Džejla poludela zbog pitanja o Mariji Šerifović, pa konačno otkrila sve o njihovom odnosu!
Alo pre 14 sati
Juče se na iznenađenje svih pojavila na sahrani oca Marije Šerifović. Džejla Ramović progovorila je o Mariji Šerifović, kojoj je u najtežim trenucima ogromna podrška. Juče se na iznenađenje svih pojavila na sahrani oca Marije Šerifović, a nakon toga je… »
Mariju treba pustiti da boluje, ja sam joj prijatelj: Džejla Ramović stavila tačku na nagađanja
Story pre 16 sati
Juče je u rodnom Kragujevcu sahranjen otac Marije Šerifović, čuveni bubnjar, Rajko. Na sahrani su prisustvovali porodica i najbliži prijatelji, među kojima se pojavila i Džejla Ramović o čijem se odnosu sa Marijom Šerifović mesecima nagađa. Oglasila se… »
"To je bila uloga, dokle više nagađanja?" Džejla progovorila o odnosu sa Marijom Šerifović: "Greje me..."
Telegraf pre 17 sati
Mlada zvezda Džejla Ramović nastupila je sinoć u Nacionalnoj klasi, a pred medije se pojavila u elegantnoj, ali veoma izazovnoj kreaciji. Džejla je zapevala pred krcatom Klasom u kojoj se tražilo mesto više sinoć, a odmah na početku sve prisutne je… »
Vesti dana »
Vučić sa Makronom o razvoju nuklearne energije u Srbiji: Želim da pomognem onima koji će biti na vlasti za 15 godina
Euronews pre 4 satijoš 6 povezanih
"Bivši, ali budući predsednik čim bude prilike": Dodik podvukao da se ne povlači iz politike
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 5 satijoš 3 povezane