Povezane vesti
Slovačka prva potpisala formalni ugovor za učešće na izložbi Ekspo 2027 u Beogradu
Blic 13.11.2025
Srbija je danas počela sa potpisivanjem formalnih ugovora o učešću na specijalizovanoj međunarodnoj izložbi Ekso 2027 u Beogradu, a prvi ugovor potpisan je sa Slovačkom. Ugovor o učešću Slovačke na izložbi potpisali su komesar izložbe Ekspo 2027 i… »
Slovačka prva potpisala formalni ugovor za učešće na izložbi Ekspo 2027 u Beogradu
RTV 13.11.2025
BEOGRAD - Srbija je danas počela sa potpisivanjem formalnih ugovora o učešću na specijalizovanoj međunarodnoj izložbi Ekso 2027 u Beogradu, a prvi ugovor potpisan je sa Slovačkom. Ugovor o učešću Slovačke na izložbi potpisali su komesar izložbe Ekspo… »
Slovačka prva ka "Ekspu 2027" – počelo potpisivanje ugovora za učešće na izložbi u Beogradu
RTS 13.11.2025
Prve zemlje počinju da potpisuju ugovore na Beogradskom sajmu, čime garantuju svoje učešće na specijalizovanoj izložbi "Ekspo 2027". Ministarka trgovine Jagoda Lazarević, koja je od prošle nedelje i komesarka izložbe, rekla je da u narednom periodu… »
Ministarka Lazarević potpisaće prvi ugovor za učešće na Ekspu sa Slovačkom
Euronews 13.11.2025
Komesar Međunarodne specijalizovane izložbe Ekspo 2027 u Beogradu i ministarka trgovine Jagoda Lazarević potpisaće danas prvi ugovor za učešće na Ekspo izložbi 2027. godine sa Slovačkom. Ovim ugovorom se formalizuje učešće Slovačke i pristupa se daljim… »
Vesti dana »
(Mapa) Pašće više od 15 cm snega, a tek kad nas pogodi ledeni olujni udar... Meteorolog otkrio šta nam uskoro stiže iz Hrvatske i BiH, vremensko "ludilo" ne prestaje
Blic pre 18 minutajoš 6 povezanih
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih
"Sestra je izašla iz sale i rekla mi da moli Boga da moja Ema preživi." Devojčica (4) tragično umrla nakon rutinske operacije krajnika: Bolnica u Čačku proverava da li je bilo propusta
Blic pre 4 minutajoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju: Ove linije GSP menjaju trase zbog radova u Kruševačkoj
Kurir pre 24 minutajoš 2 povezane