Povezane vesti
Napustila stan u srcu metropole i preselila se u par kvadrata: Promenila je život iz korena i nije se pokajala
Kurir 13.11.2025
Kada sam poslednji put spakovala svoj stan u Njujorku, to nije bilo samo preseljenje. Bila je to duboka promena - odluka da preispitam šta za mene znači uspeh, piše Džesika Safavimer. Godinu dana ranije preselila sam se iz Dalasa da bih ostvarila… »
Ostavila luksuzan život i preselila se u par kvadrata - Nakon otkaza promenila život iz korena
Kamatica 13.11.2025
Kada sam poslednji put spakovala svoj stan u Njujorku, to nije bilo samo preseljenje. Bila je to duboka promena - odluka da preispitam šta za mene znači uspeh, piše Džesika Safavimer. Godinu dana ranije preselila sam se iz Dalasa da bih ostvarila… »
Vesti dana »
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 18 minutajoš 18 povezanih
Trepni i neće videti čudo: Morate da odgledade snimak više puta da shvatite šta je Jokić uradio VIDEO
Nova pre 23 minutajoš 24 povezane
Udara olujna košava: Spremite se za haos – vetar nosi sve pred sobom, pola Srbije pod meteoalarmom
Mondo pre 38 minutajoš 16 povezanih
Teretna vozila na graničnim prelazima satima čekaju na izlaz, na pojedinim deonicama ima snega na putu
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran najavio jače odmazde nakon smrti Laridžanija, nastavljeni napadi na Izrael
Insajder pre 8 minutajoš 4 povezane