Povezane vesti
Zašto bi se bilo ko latio posla generalnog direktora BBC-ja
BBC News 13.11.2025
Dok BBC traži novog šefa, ko su potencijalni kandidati i da li je to mesto vruć krompir? Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom… »
Radio 021 13.11.2025
Dok BBC traži novog šefa, ko su potencijalni kandidati i da li je to mesto vruć krompir? BBC Generalni direktor Tim Dejvi podneo je ostavku posle pet teških godina u BBC-ju Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne… »
NIN 13.11.2025
Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom mišljenju, ne dovedi se u pitanje: objašnjenje Tima Dejvija da je jedan od njegovih… »
Južne vesti 13.11.2025
BBC Generalni direktor Tim Dejvi podneo je ostavku posle pet teških godina u BBC-ju Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom… »
Danas 13.11.2025
Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom mišljenju, ne dovedi se u pitanje: objašnjenje Tima Dejvija da je jedan od njegovih… »
Vesti dana »
Hladno i oblačno vreme u Srbiji na poslednji dan 2025. godine sa slabim snegom na planinama
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 21 povezana
Od danas počinje zimski raspust: Evo kada se đaci vraćaju u školske klupe
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
Bocan-Harčenko: Nacionalizacija NIS-a bila bi u suprotnosti sa sporazumom Rusije i Srbije
Beta pre 6 minutajoš 14 povezanih