Povezane vesti
Zašto bi se bilo ko latio posla generalnog direktora BBC-ja
BBC News pre 15 sati
Dok BBC traži novog šefa, ko su potencijalni kandidati i da li je to mesto vruć krompir? Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom… »
Južne vesti pre 15 sati
BBC Generalni direktor Tim Dejvi podneo je ostavku posle pet teških godina u BBC-ju Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom… »
Danas pre 15 sati
Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom mišljenju, ne dovedi se u pitanje: objašnjenje Tima Dejvija da je jedan od njegovih… »
Radio 021 pre 15 sati
Dok BBC traži novog šefa, ko su potencijalni kandidati i da li je to mesto vruć krompir? BBC Generalni direktor Tim Dejvi podneo je ostavku posle pet teških godina u BBC-ju Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne… »
NIN pre 15 sati
Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom mišljenju, ne dovedi se u pitanje: objašnjenje Tima Dejvija da je jedan od njegovih… »
Vesti dana »
Za 15 godina kad nestane uglja... Vučić govorio sa Makronom o ključnim stvarima za Srbiju
Alo pre 4 satijoš 6 povezanih
"Bivši, ali budući predsednik čim bude prilike": Dodik podvukao da se ne povlači iz politike
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 6 satijoš 3 povezane