Повезане вести
Зашто би се било ко латио посла генералног директора ББЦ-ја
BBC News пре 25 дана
Док ББЦ тражи новог шефа, ко су потенцијални кандидати и да ли је то место врућ кромпир? Читава прича шта је тачно изазвало пад генералног директора ББЦ-ја и извршне директорке ББЦ редакције вести вероватно ће се тек појавити… »
Радио 021 пре 25 дана
Док ББЦ тражи новог шефа, ко су потенцијални кандидати и да ли је то место врућ кромпир? ББЦ Генерални директор Тим Дејви поднео је оставку после пет тешких година у ББЦ-ју Читава прича шта је тачно изазвало пад генералног… »
НИН пре 25 дана
Читава прича шта је тачно изазвало пад генералног директора ББЦ-ја и извршне директорке ББЦ редакције вести вероватно ће се тек појавити. Али нешто од тога, по мом мишљењу, не доведи се у питање: објашњење Тима Дејвија да је… »
Јужне вести пре 25 дана
ББЦ Генерални директор Тим Дејви поднео је оставку после пет тешких година у ББЦ-ју Читава прича шта је тачно изазвало пад генералног директора ББЦ-ја и извршне директорке ББЦ редакције вести вероватно ће се тек појавити. Али… »
Данас пре 25 дана
Читава прича шта је тачно изазвало пад генералног директора ББЦ-ја и извршне директорке ББЦ редакције вести вероватно ће се тек појавити. Али нешто од тога, по мом мишљењу, не доведи се у питање: објашњење Тима Дејвија да је… »
Вести дана »
"Шта смо ми, будале са чековном књижицом?!" Ово је доказ да су Американци бесни као никад пре и да се спрема потоп: Трамп и Путин у дуету спремају Зеленском пакао
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 33 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак – нада за бебе рођене са повредама
Јужне вести пре 27 минутајош 5 повезаних