Povezane vesti
Zašto bi se bilo ko latio posla generalnog direktora BBC-ja
BBC News 13.11.2025
Dok BBC traži novog šefa, ko su potencijalni kandidati i da li je to mesto vruć krompir? Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom… »
Južne vesti 13.11.2025
BBC Generalni direktor Tim Dejvi podneo je ostavku posle pet teških godina u BBC-ju Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom… »
Danas 13.11.2025
Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom mišljenju, ne dovedi se u pitanje: objašnjenje Tima Dejvija da je jedan od njegovih… »
Radio 021 13.11.2025
Dok BBC traži novog šefa, ko su potencijalni kandidati i da li je to mesto vruć krompir? BBC Generalni direktor Tim Dejvi podneo je ostavku posle pet teških godina u BBC-ju Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne… »
NIN 13.11.2025
Čitava priča šta je tačno izazvalo pad generalnog direktora BBC-ja i izvršne direktorke BBC redakcije vesti verovatno će se tek pojaviti. Ali nešto od toga, po mom mišljenju, ne dovedi se u pitanje: objašnjenje Tima Dejvija da je jedan od njegovih… »
Vesti dana »
Napeto na Ubu: Interventna policija na ulicama dok se istovremeno održava doček studenata i skup SNS-a
Nedeljnik pre 45 minutajoš 10 povezanih
Lončar: Inspekcija će ispitati smrt devojčice i mladića u čačanskoj bolnici, odgovorni će biti kažnjeni
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 76 povezanih
Planirali ubistva u Srbiji: Saslušana kriminalna grupa kod koje je pronađena droga i oružje. Radili po nalogu organizatora, evo šta im je sve oduzeto.
Blic pre 5 satijoš 38 povezanih
Advokatska komora Srbije prekida rad na 3 dana zbog “Mrdićevih zakona”
Luftika pre 9 satijoš 4 povezane