Povezane vesti
Viktorija priznala da se bavila prostitucijom: Cela Srbija bila u šoku: "Jedan mi je dao 1.000 evra, ponekad bude i stotka"
Blic pre 15 sati
Njena baka Regina izrazila je šok i nezadovoljstvo zbog unukinih izjava u medijima Opisala je da je od partnera primala poklone, uključujući novac i putovanja Viktorija Mitrović, tokom učešća u "Zadruzi" priznala je da se bavila prostitucijom, zbog čega… »
Viki priznala da se bavila prostitucijom, bila pred kamerama: "Jedan joj je dao 1.000 evra, ali..."
Telegraf pre 19 sati
Viktorija Mitrović, tokom učešća u "Zadruzi" priznala je da se bavila prostitucijom, zbog čega su gledaoci bili u šoku. Kasnije je, po izlasku iz rijalitija, tvrdila suprotno. - Priznala sam u jednom trenutku da se bavim prostitucijom, jer su krenule… »
Vesti dana »
Vučić sa Makronom o razvoju nuklearne energije u Srbiji: Želim da pomognem onima koji će biti na vlasti za 15 godina
Euronews pre 5 satijoš 6 povezanih
Srbija se smrzava u zoru, a prži po podne! Pogledajte gde će biti čak 18 stepeni!
Alo pre 14 minutajoš 4 povezane
"Bivši, ali budući predsednik čim bude prilike": Dodik podvukao da se ne povlači iz politike
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 6 satijoš 3 povezane