Povezane vesti

"Više mi prija njegov zagrljaj, nego poljubac sa bebicom": Teodora nakon prevare se topi pred Filipom, a on je jednim…

"Više mi prija njegov zagrljaj, nego poljubac sa bebicom": Teodora nakon prevare se topi pred Filipom, a on je jednim…

Blic pre 7 sati
Teodora Delić je vratila verenički prsten Bebici i brže bolje otišla kod Filipa Sada je odgovara na pitanja, a šokirala se kada je Filip rekao da neće spavati sa njom Teodora Delić prevarila je dugogodišnjeg partnera Bebicu nakon što je prihvatila… »
Evo kako je Teodora šutnula Bebicu! Priznala koliko želi Filipov zagrljaj, najnovija dešavanja iz Elite šokiraju

Evo kako je Teodora šutnula Bebicu! Priznala koliko želi Filipov zagrljaj, najnovija dešavanja iz Elite šokiraju

Kurir pre 7 sati
Teodora Delić prevarila je dugogodišnjeg partnera Bebicu nakon što je prihvatila verenički prsten. Samo nekoliko dana kasnije završila je u krevetu sa Filipom Đukićem, a sada joj je doslovno bilo neprijatno zbog reči novog partnera. - Hajde, devojke… »
U inat svima ne želi da spava sa njom! Filip šokirao sve svojom odlukom, Teodora menjala boje: Više mi prija on nego Bebica

U inat svima ne želi da spava sa njom! Filip šokirao sve svojom odlukom, Teodora menjala boje: Više mi prija on nego Bebica

Kurir pre 8 sati
U toku je emisija "Pitanja gledalaca" voditeljka Maša Mihailović pročitala je pitanje koje je bilo za Teodoru Delić. - Ajde devojke jedva čekamo da te Filip izopaljuje i ne seti se ko si - glasilo je pitanje. - E sad baš neću, ima da ga d*kam svaki dan -… »

Vesti dana »