Povezane vesti
"Više mi prija njegov zagrljaj, nego poljubac sa bebicom": Teodora nakon prevare se topi pred Filipom, a on je jednim…
Blic pre 7 sati
Teodora Delić je vratila verenički prsten Bebici i brže bolje otišla kod Filipa Sada je odgovara na pitanja, a šokirala se kada je Filip rekao da neće spavati sa njom Teodora Delić prevarila je dugogodišnjeg partnera Bebicu nakon što je prihvatila… »
Evo kako je Teodora šutnula Bebicu! Priznala koliko želi Filipov zagrljaj, najnovija dešavanja iz Elite šokiraju
Kurir pre 7 sati
Teodora Delić prevarila je dugogodišnjeg partnera Bebicu nakon što je prihvatila verenički prsten. Samo nekoliko dana kasnije završila je u krevetu sa Filipom Đukićem, a sada joj je doslovno bilo neprijatno zbog reči novog partnera. - Hajde, devojke… »
U inat svima ne želi da spava sa njom! Filip šokirao sve svojom odlukom, Teodora menjala boje: Više mi prija on nego Bebica
Kurir pre 8 sati
U toku je emisija "Pitanja gledalaca" voditeljka Maša Mihailović pročitala je pitanje koje je bilo za Teodoru Delić. - Ajde devojke jedva čekamo da te Filip izopaljuje i ne seti se ko si - glasilo je pitanje. - E sad baš neću, ima da ga d*kam svaki dan -… »
Vesti dana »
Vučić iz Pariza: Sa Makronom tri sata o saradnji, do 15. decembra potpisujemo ugovor za metro
IndeksOnline pre 33 minutajoš 4 povezane
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 58 minutajoš 3 povezane
"Uvek uz svoj narod": Oglasio se Vučić: Večeras u Parizu, uskoro u Negotinu, Mionici, Sečnju, Novom Sadu (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Vučić iz Pariza: Neću komentarisati izjave autoprevoznika Jaćimovića
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana