Povezane vesti
Zloupotreba Daunovog sindroma u dipfejk sadržajima radi zarade
NIN 13.11.2025
Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. "Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo", kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
Južne vesti 13.11.2025
BBC Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. „Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo“, kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
BBC News 13.11.2025
Na društvenim mrežama objavljuju se fotografije žena čije je lice izmenjeno veštačkom inteligencijom, a sve zarad promocije sadržaja za odrasle koji se plaća. Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je… »
Danas 13.11.2025
Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. „Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo“, kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
Radio 021 13.11.2025
Na društvenim mrežama objavljuju se fotografije žena čije je lice izmenjeno veštačkom inteligencijom, a sve zarad promocije sadržaja za odrasle koji se plaća. BBC Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji… »
Vesti dana »
(BLOG) Iranski predsednik postavio uslove za okončanje rata, Izrael započeo napade na Bejrut
N1 Info pre 1 satjoš 78 povezanih
Moćni Real het-trikom Valverdea uništio Mančester Siti: Nestvarni Bodo napravio još jedno čudo, petarda prvaka Evrope!
Kurir pre 9 minutajoš 47 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Zatvoren Ormuski moreuz; Tramp: Kad budem želeo, završiće se rat sa Iranom
RTV pre 1 satjoš 96 povezanih
Strika: Izjava Zavišića da su svi Hrvati ustaše je katastrofalna, mržnja se konstantno proizvodi
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Košarkašice Srbije pobedile Island u Novom Sadu, overile plasman u drugi krug kvalifikacija za EP
Radio 021 pre 1 satjoš 33 povezane