Povezane vesti
Zloupotreba Daunovog sindroma u dipfejk sadržajima radi zarade
NIN 13.11.2025
Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. "Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo", kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
Radio 021 13.11.2025
Na društvenim mrežama objavljuju se fotografije žena čije je lice izmenjeno veštačkom inteligencijom, a sve zarad promocije sadržaja za odrasle koji se plaća. BBC Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji… »
Danas 13.11.2025
Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. „Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo“, kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
BBC News 13.11.2025
Na društvenim mrežama objavljuju se fotografije žena čije je lice izmenjeno veštačkom inteligencijom, a sve zarad promocije sadržaja za odrasle koji se plaća. Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je… »
Južne vesti 13.11.2025
BBC Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. „Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo“, kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
Vesti dana »
Dim u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj, zaposleni evakuisani
Sandžak haber pre 25 minutajoš 49 povezanih
Premijer Španije otkazao učešće na forumu u Davosu zbog železničke nesreće u Adamuzu
Insajder pre 49 minutajoš 68 povezanih
U Leskovcu 8 saobraćajnih nezgoda, 12 povređenih – Policija apeluje na opreznost
Stav.life pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp: Danska nije uspela da ukloni rusku pretnju sa Grenlanda, sada će to biti učinjeno
Beta pre 50 minutajoš 52 povezane
Đoković kreće put ka 11. Australijan openu, publika mu priredila lep doček
Nova pre 4 minutajoš 44 povezane