Povezane vesti
Zloupotreba Daunovog sindroma u dipfejk sadržajima radi zarade
BBC News pre 21 dana
Na društvenim mrežama objavljuju se fotografije žena čije je lice izmenjeno veštačkom inteligencijom, a sve zarad promocije sadržaja za odrasle koji se plaća. Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je… »
Radio 021 pre 20 dana
Na društvenim mrežama objavljuju se fotografije žena čije je lice izmenjeno veštačkom inteligencijom, a sve zarad promocije sadržaja za odrasle koji se plaća. BBC Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji… »
NIN pre 20 dana
Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. "Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo", kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
Južne vesti pre 20 dana
BBC Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. „Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo“, kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
Danas pre 20 dana
Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. „Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo“, kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
Vesti dana »
Putinu prekipelo, ozbiljno zapretio Ukrajini! "Napustite Donbas ili ćemo ga uzeti sami - milom ili silom"
Alo pre 7 minutajoš 30 povezanih
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Advokat Kočić: Radivoja Jovovića neovlašćeno prisluškuju, odluka o produženju i pooštravanju njegovog pritvora je politička
Moj Novi Sad pre 17 minuta
Vučić: Za nekoliko dana otvaranje deonice auto-puta od Vrnjačke Banje do Vrbe
Vesti online pre 1 satjoš 22 povezane