Povezane vesti
Zloupotreba Daunovog sindroma u dipfejk sadržajima radi zarade
NIN pre 7 sati
Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. "Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo", kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
Južne vesti pre 7 sati
BBC Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. „Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo“, kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
BBC News pre 7 sati
Na društvenim mrežama objavljuju se fotografije žena čije je lice izmenjeno veštačkom inteligencijom, a sve zarad promocije sadržaja za odrasle koji se plaća. Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je… »
Danas pre 7 sati
Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. „Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo“, kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »
Radio 021 pre 7 sati
Na društvenim mrežama objavljuju se fotografije žena čije je lice izmenjeno veštačkom inteligencijom, a sve zarad promocije sadržaja za odrasle koji se plaća. BBC Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Makronom i o razvoju nuklearne energije u Srbiji, upoznao sam ga sa situacijom u vezi NIS-a
RTV pre 13 minutajoš 4 povezane
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 58 minutajoš 3 povezane
"Uvek uz svoj narod": Oglasio se Vučić: Večeras u Parizu, uskoro u Negotinu, Mionici, Sečnju, Novom Sadu (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Vučić iz Pariza: Neću komentarisati izjave autoprevoznika Jaćimovića
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana