Povezane vesti

Zloupotreba Daunovog sindroma u dipfejk sadržajima radi zarade

NIN pre 7 sati
Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. "Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo", kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »

Južne vesti pre 7 sati
BBC Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. „Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo“, kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »

BBC News pre 7 sati
Na društvenim mrežama objavljuju se fotografije žena čije je lice izmenjeno veštačkom inteligencijom, a sve zarad promocije sadržaja za odrasle koji se plaća. Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je… »

Danas pre 7 sati
Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji je koristio njen lik. „Bila sam šokirana i osećala sam se poniženo“, kaže 17-godišnjakinja za BBC. Lažni nalog je koristio fotografije i snimke njenog tela, a… »

Radio 021 pre 7 sati
Na društvenim mrežama objavljuju se fotografije žena čije je lice izmenjeno veštačkom inteligencijom, a sve zarad promocije sadržaja za odrasle koji se plaća. BBC Alis se seća dana kada je prvi put videla lažni nalog na društvenoj mreži Instagramu koji… »

Vesti dana »