Повезане вести

Злоупотреба Дауновог синдрома у дипфејк садржајима ради зараде

BBC News 13.11.2025
На друштвеним мрежама објављују се фотографије жена чије је лице измењено вештачком интелигенцијом, а све зарад промоције садржаја за одрасле који се плаћа. Алис се сећа дана када је први пут видела лажни налог на друштвеној… »

Радио 021 13.11.2025
На друштвеним мрежама објављују се фотографије жена чије је лице измењено вештачком интелигенцијом, а све зарад промоције садржаја за одрасле који се плаћа. ББЦ Алис се сећа дана када је први пут видела лажни налог на… »

НИН 13.11.2025
Алис се сећа дана када је први пут видела лажни налог на друштвеној мрежи Инстаграму који је користио њен лик. "Била сам шокирана и осећала сам се понижено", каже 17-годишњакиња за ББЦ. Лажни налог је користио фотографије и… »

Јужне вести 13.11.2025
ББЦ Алис се сећа дана када је први пут видела лажни налог на друштвеној мрежи Инстаграму који је користио њен лик. „Била сам шокирана и осећала сам се понижено“, каже 17-годишњакиња за ББЦ. Лажни налог је користио фотографије… »

Данас 13.11.2025
Алис се сећа дана када је први пут видела лажни налог на друштвеној мрежи Инстаграму који је користио њен лик. „Била сам шокирана и осећала сам се понижено“, каже 17-годишњакиња за ББЦ. Лажни налог је користио фотографије и… »

Вести дана »