Povezane vesti
Bisljimi: Obavestio sam Sorensena da Srbija odbija kosovske uplate za Albance u Preševskoj dolini
N1 Info 13.11.2025
Glavni pregovarač Prištine u dijalogu sa Beogradom Besnik Bisljimi (Bislimi) objavio je da je danas informisao specijalnog predstavnika Evropske unije (EU) Petera Sorensena da banka u Srbiji odbija kosovske uplate za pomoć Albancima u Preševskoj dolini i… »
Bisljimi: Obavestio sam Sorensena da Srbija odbija kosovske uplate za Albance u Preševskoj dolini
Danas 13.11.2025
Glavni pregovarač Prištine u dijalogu sa Beogradom Besnik Bisljimi (Bislimi) objavio je da je danas informisao specijalnog predstavnika Evropske unije (EU) Petera Sorensena da banka u Srbiji odbija kosovske uplate za pomoć Albancima u Preševskoj dolini i… »
Vesti dana »
U Srbiju stiže najjači toplotni udar od početka leta: Oglasio se meteorolog Sovilj, biće 40 stepeni u hladu
Mondo pre 11 minutajoš 22 povezane
Metro u Barseloni ponovo radi posle požara: Tokom vanredne situacije povređeno 139 osoba (video)
Kurir pre 2 minutajoš 18 povezanih
Dačić o raspravi u Skupštini o nepoverenju Vladi: Očekivao sam ozbiljniju argumentaciju opozicije
RTV pre 12 minutajoš 15 povezanih
Dva ključna sastanka u Beloj kući: Tramp danas razgovara sa Zelenskim i Netanjahuom
NIN pre 32 minutajoš 13 povezanih
JKP "Vodovod i Kanalizacija: Smanjen pritisak vode u Novom Sadu, zbog sanacije havarije
Insajder pre 46 minutajoš 6 povezanih