Povezane vesti
"Milan joj je prerezao vrat, oprao nož, vratio ga u fioku pa otišao kod komšije i rekao 'ubio sam bubu'" Jezivi detalji…
Kurir pre 4 sati
Oficir u penziji Milan R. (75) koji je 22. jula ove godine u njihovom porodičnom domu u niškom selu Donji Matejevac ubio svoju suprugu Ljubinku R. (74) zločin je počinio pod uticajem duševnog oboljenja sličnom šizofreniji. Iz tog razloga pred Višim sudom… »
"Pitao sam ga da li zna šta je uradio": Vojni penzioner zaklao suprugu, progovorio njihov sin: Evo šta mu je otac odgovorio
Blic pre 7 sati
Vojni penzioner M.R. osumnjičen je za ubistvo supruge Lj.R. u neuračunljivom stanju Tužilaštvo predlaže obavezno psihijatrijsko lečenje okrivljenog umesto višegodišnje kazne zatvora. Vojni penzioner M.R. (75) iz Donjeg Matejevca, koji je 22. jula ove… »
Počelo suđenje penzionisanom oficiru u Nišu zbog ubistva žene: Svedočio sin i otkrio detalje
Nova pre 10 sati
Milan R. (75) koji je 22. jula ove godine u njihovom porodičnom domu u niškom selu Donji Matejevac ubio svoju suprugu Ljubinku R. (74) zločin je počinio pod uticajem duševnog oboljenja sličnom shizofreniji. Iz tog razloga pred Višim sudom u Nišu prema… »
Vesti dana »
Vučić: Beograd konačno dobija metro; Do 15. decembra potpisaćemo komercijalni ugovor
B92 pre 38 minutajoš 4 povezane
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 58 minutajoš 3 povezane
Pokret slobodnih građana i Zeleno-levi front sklopili strateško partnerstvo na ceremoniji potpisivanja Memoranduma
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Uvek uz svoj narod": Oglasio se Vučić: Večeras u Parizu, uskoro u Negotinu, Mionici, Sečnju, Novom Sadu (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Vučić iz Pariza: Neću komentarisati izjave autoprevoznika Jaćimovića
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana