Povezane vesti

Posle gubitka muža, ispunila obećanje – luksuzno krstarenje je sada njen život „Možda sam beskućnica, ali treba da vidite moju…

Posle gubitka muža, ispunila obećanje – luksuzno krstarenje je sada njen život „Možda sam beskućnica, ali treba da vidite moju…

Dnevnik pre 15 sati
Ona dočekuje svakog novog putnika na luksuznom kruzeru, svako veče pleše sa njima, a sve u spomen na svog preminulog supruga. Penzionerski život može biti uzbudljiv i neverovatan! To nam barem poručuje Večester Li, žena koja je pre 13 godina prodala svu… »
Beskućnica na najluksuznijem kruzeru Prodala sve što ima i već 13 godina krstari svetom, žena otkriva zbog čega je donela tu…

Beskućnica na najluksuznijem kruzeru Prodala sve što ima i već 13 godina krstari svetom, žena otkriva zbog čega je donela tu…

Alo pre 17 sati
Ona dočekuje svakog novog putnika na luksuznom kruzeru, svako veče pleše sa njima a sve u spomen na svog preminulog supruga. Penzionerski život može biti uzbudljiv i neverovatan! To nam barem poručuje Večester Li, žena koja je pre 13 godina prodala svu… »

Vesti dana »