Povezane vesti
Dogovor je pao! Anita i Asmin zajedno, Durdžić sija od sreće, pomirenje koje niko očekivao nije (foto)
Alo pre 21 dana
Posle žestoke svađe, Anita i Asmin spustili loptu. Anita Stanojlović i Asmin Duržić sklopili su primirje nakon jučerašnje žestoke svađe. Dogovorili su se da se više neće međusobno provocirati i da će spustiti loptu, a on ju je tom prilikom obasipao… »
Asmin ne zna gde bije nakon što ga je Stanija šutnula! Popio ispalu kod Maje, pa probao kod Anite, njen odgovor će večno pamiti…
Kurir pre 21 dana
Anita Stanojlović i Asmin Duržić sukobljavali su se u "Eliti", ali su sada sklopili primirje. - Ti si jedna od najlepših devojkaka ovde. Ja tebe ne mogu zbog Stanije, neprijatno se osećam - rekao je Asmin. - To i ja tebi pričam, ne želim da mi se ljuti… »
"Ti si među najlepšim devojkama ovde": Asmin prišao Aniti, pa ga spustila: "Sedela sam sa tvojom stanijom pred ulazak" (video)…
Blic pre 21 dana
Asmin je javno pohvalio Anitu za njen izgled, što je neočekivan gest. Ona je odgovorila pozitivno na njegov komentar, naglašavajući želju da izbegnu nesporazume sa njenom prijateljicom. Anita Stanojlović i Asmin Duržić sukobljavali su se u "Eliti", ali… »
Vesti dana »
Partizan "srušio" Bajern u prepunoj Areni: Navijači zviždali, igrači odgovorili pobedom
Dnevnik pre 30 minutajoš 37 povezanih
Selaković napao TOK nakon saslušanja: „To je udružena kriminalna banda koja ruši vlast, pravi cilj im je Vučić“
Nedeljnik pre 3 satajoš 44 povezane
Nadahnuti Tajrik i Vašington, Partizan srušio Bajern u teškoj atmosferi
Sportske.net pre 44 minutajoš 103 povezane
Četiri opcije za prinudno preuzimanje ruskog udela u NIS-u: Država može da organizuje i javnu prodaju
Nova pre 4 satijoš 32 povezane