Povezane vesti
"Priželjkujem to": Saša Kovačević progovorio o prinovi, otkrio kada će svadba
Mondo 14.11.2025
Pevač Saša Kovačević nedavno je zaprosio svoju izabranicu Zoranu Tasovac, a sada je otkrio da s nestrpljenjem očekuje trenutak kada će postati roditelj. Pogledajte kako je izgledala veridba: "Priželjkujem taj momenat i svi koji me poznaju znaju da ja… »
Saša Kovačević otvorio dušu! Konačno priznao sve o prinovi, sija od sreće: "Jedva čekam"
Alo 14.11.2025
Nakon spektakularne veridbe, pevač sanja o prinovi. Pevač Saša Kovačević ne žuri da pred oltar odvede verenicu Zoranu Tasovac, ali priznaje da priželjkuje da postane otac. Kovačević je nedavno u Grčkoj verio svoju izabranicu, a sada je otkrio i nepoznate… »
Saša Kovačević verio devojku, a sada otkrio da li je trudna: "Ja jedva čekam"
Telegraf 14.11.2025
Pevač Saša Kovačević nedavno je verio svoju izabranicu Zoranu Tasovac, a kako je sada rekao, jedva čeka da se ostvare u ulozi roditelja. - Priželjkujem taj momenat i svi koji me poznaju znaju da ja volim decu. Gde god da krenem ja sa decom izgubim pola… »
Vesti dana »
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturom do 39 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 77 povezanih
Voda samo u tačno određeno vreme: Kako su stanari Gornjeg Milanovca podeljeni na dve grupe
Telegraf pre 14 minutajoš 24 povezane
Operativni tim: Aktivna 22 požara, u Peščari zahvaćeno 2.000 hektara, na Stolovima 200
Beta pre 2 satajoš 76 povezanih
Raste broj poginulih od zemljotresa u Kolumbiji, za hiljadama se traga
Beta pre 7 satijoš 53 povezane
Prve reči pretučenog Srbina sa KiM: "Tukla su me tri policajca, vezali su me za drvo" VIDEO
B92 pre 19 minutajoš 22 povezane