Povezane vesti
'Još samo ovaj put i prestajem': Postoji li zavisnost od šećera
BBC News 14.11.2025
Izbacivanje slatkiša i konditorskih proizvoda je važan korak ka zdravijoj ishrani, ali nekada mukotrpan. Ipak, šećer često unosimo i „skriveno". Slatkiši i ja smo oduvek imali toksičan odnos. Pre mesec dana sam odlučila da ćemo šećer i ja zauvek… »
‘Još samo ovaj put i nikad više’: Postoji li zavisnost od šećera
Danas 14.11.2025
Slatkiši su oduvek moj najtoksičniji odnos. Pre mesec dana sam odlučila da ćemo šećer i ja zauvek raskrstiti. Nije mi bilo nimalo lako. Od malena sam posle svakog obroka „morala“ da uzmem makar kockicu čokolade (a često i po nekoliko tabli, da se ne… »
'Još samo ovaj put i nikad više': Postoji li zavisnost od šećera
NIN 14.11.2025
Slatkiši su oduvek moj najtoksičniji odnos. Pre mesec dana sam odlučila da ćemo šećer i ja zauvek raskrstiti. Nije mi bilo nimalo lako. Od malena sam posle svakog obroka "morala" da uzmem makar kockicu čokolade (a često i po nekoliko tabli, da se ne… »
'Još samo ovaj put i nikad više': Postoji li zavisnost od šećera
Radio 021 14.11.2025
Izbacivanje slatkiša i konditorskih proizvoda je važan korak ka zdravijoj ishrani, ali nekada mukotrpan. Ipak, šećer često unosimo i „skriveno". Getty/BBC/Jakov Ponjavić Slatkiši su oduvek moj najtoksičniji odnos. Pre mesec dana sam odlučila da ćemo… »
‘Još samo ovaj put i nikad više’: Postoji li zavisnost od šećera
Južne vesti 14.11.2025
Getty/BBC/Jakov Ponjavić Slatkiši su oduvek moj najtoksičniji odnos. Pre mesec dana sam odlučila da ćemo šećer i ja zauvek raskrstiti. Nije mi bilo nimalo lako. Od malena sam posle svakog obroka „morala“ da uzmem makar kockicu čokolade (a često i po… »
Vesti dana »
Lavrov: Prodaja NIS-a mađarskom MOL-u je u interesu Rusije, Srbija da preispita odnos prema EU
NIN pre 19 minutajoš 33 povezane
Hladni talas zahvatio Srbiju, temperature i do minus 15 stepeni
Jugmedia pre 29 minutajoš 23 povezane
Trodnevna žalost u Španiji, hitne službe na terenu: Angažovani kranovi u potrazi posmrtnih ostataka
B92 pre 39 minutajoš 20 povezanih