Povezane vesti
'Još samo ovaj put i prestajem': Postoji li zavisnost od šećera
BBC News 14.11.2025
Izbacivanje slatkiša i konditorskih proizvoda je važan korak ka zdravijoj ishrani, ali nekada mukotrpan. Ipak, šećer često unosimo i „skriveno". Slatkiši i ja smo oduvek imali toksičan odnos. Pre mesec dana sam odlučila da ćemo šećer i ja zauvek… »
‘Još samo ovaj put i nikad više’: Postoji li zavisnost od šećera
Danas 14.11.2025
Slatkiši su oduvek moj najtoksičniji odnos. Pre mesec dana sam odlučila da ćemo šećer i ja zauvek raskrstiti. Nije mi bilo nimalo lako. Od malena sam posle svakog obroka „morala“ da uzmem makar kockicu čokolade (a često i po nekoliko tabli, da se ne… »
‘Još samo ovaj put i nikad više’: Postoji li zavisnost od šećera
Južne vesti 14.11.2025
Getty/BBC/Jakov Ponjavić Slatkiši su oduvek moj najtoksičniji odnos. Pre mesec dana sam odlučila da ćemo šećer i ja zauvek raskrstiti. Nije mi bilo nimalo lako. Od malena sam posle svakog obroka „morala“ da uzmem makar kockicu čokolade (a često i po… »
'Još samo ovaj put i nikad više': Postoji li zavisnost od šećera
NIN 14.11.2025
Slatkiši su oduvek moj najtoksičniji odnos. Pre mesec dana sam odlučila da ćemo šećer i ja zauvek raskrstiti. Nije mi bilo nimalo lako. Od malena sam posle svakog obroka "morala" da uzmem makar kockicu čokolade (a često i po nekoliko tabli, da se ne… »
'Još samo ovaj put i nikad više': Postoji li zavisnost od šećera
Radio 021 14.11.2025
Izbacivanje slatkiša i konditorskih proizvoda je važan korak ka zdravijoj ishrani, ali nekada mukotrpan. Ipak, šećer često unosimo i „skriveno". Getty/BBC/Jakov Ponjavić Slatkiši su oduvek moj najtoksičniji odnos. Pre mesec dana sam odlučila da ćemo… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zaharova: Zelenski nema nameru da vrati dug Evropskoj uniji; Kijev: Neki delovi mirovnog plana spremni
RTV pre 3 minutajoš 2 povezane
Pet opozicionih stranaka postiglo dogovor o koordinaciji aktivnosti ka EU
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Objavljen novi kurs evra: Evo po kojim cenama menjačnice danas prodaju valute
Mondo pre 12 minutajoš 1 povezana