Povezane vesti
"Neka me se okane, da u miru dišem": Katarina Živković se ponovo oglasila usred skandala sa Kijom: "Ovde sam samo da odgajam…
Blic pre 20 dana
Tvrdi da se ne pravda nikome i fokusira se na mir i porodični život. Razlog sukoba uključuje Dijanu Hrkalović i otkrivenje identiteta Katarininog supruga. Katarina Živković se ponovo oglasila povodom svađe između nje i bivše prijateljice Kije Kockar… »
"Okani me se, da u miru dišem" Katarina Živković se ponovo oglasila usred skandala sa Kijom Kockar
Alo pre 20 dana
Na svom Instagram profilu Katarina poruku koja je, po mišljenju mnogih, posvećena Kiji Kockar. Katarina Živković se ponovo oglasila povodom svađe sa nekadašnjom prijateljicom Kijom Kockar. Na svom Instagram profilu Katarina poruku koja je, po mišljenju… »
"Neka me se okani": Kaća Živković se oglasila na Instagramu, poslala jaku poruku usred skandala sa Kijom Kockar
Mondo pre 20 dana
Katarina Živković ponovo se oglasila putem svog Instagram profila u jeku "medijskog rata" sa svojom nekadašnjom prijateljicom Kijom Kockar. Ona je podelila jedan citat u kome jasno stavlja do znanja svima da želi da mir. Pogledajte objave Katarine… »
"Neka me se okani..." Kaća Živković se oglasila usred skandala sa Kijom, poslala brutalnu poruku, Kockarevoj neće biti dobro…
Kurir pre 20 dana
Javna prepucavanja i svađe bivših velikih prijateljica Katarine Živković i Kristine Kije Kockar danima već pune novinske stupce. Kaća se sad ponovo oglasila na Instagramu i podelila status kojim je stavila do znanja kako se oseća. - Jedna od mojih čestih… »
"Dođi, junačino, ima li još neko da preti?": Skandalozna prepiska Kije Kockar izazvala haos na mrežama
Mondo pre 20 dana
Nekadašnja pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", Kija Kockar, koja je poslednjih dana ponovo u centru pažnje zbog žestokog konflikta i razmene teških reči sa bivšom prijateljicom Katarinom Živković, oglasila se i na svom Instagram profilu gde se… »
"Dođi junačino, ja živim sama, ima li još ko da preti?" Kija se obračunava na mrežama "Mene je odgojila..."
Telegraf pre 20 dana
Nekadašnja pobednica rijalitija "Zadruga 1", Kija Kockar, oglasila se putem Instagrama te se javno obračunala sa hejterom koji joj je uputio niz uvreda. Kockareva je odlučila da javno pokaže šta joj je izvesni muškarac pisao. Ona nije želela da ćuti te… »
"Dođi junačino, ja živim sama, ima li još neko da: Preti?" Kija Kockar se javno obračunava na mrežama, pa poručila: "Mene je…
Blic pre 20 dana
Objavila je poruke koje je primila i pozvala hejtera da se suoči sa njom licem u lice. Spomenula je svoju majku Nadicu. Nekadašnja pobednica rijalitija "Zadruga 1", Kija Kockar, javno se obračunala putem svog profila na Instagramu sa jednim hejterom… »
"Dođi, junačino, živim sama, ima li još neko da preti?" Kija Kockar se javno obračunava na mrežama, objavila prepisku: Mene je…
Kurir pre 20 dana
Nekadašnja pobednica rijalitija "Zadruga 1" Kija Kockar, koija se našla u jeku skandala zbog sukoba i prepucavanja sa nekadašnhjom prijateljicom Katarinom Živković, javno se obračunala putem svog profila na Instagramu sa jednim hejterom, koji joj je… »
Vesti dana »
Tragedija u Zemunu: Radnika obezbeđenja udario voz, oglasili se iz "Srbijavoza"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zemlje se masovno povlače sa Evrovizije 2026. Najavljen bojkot nakon što je Izraelu dozvoljeno učešće na takmičenju
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Poništena naredba; Sud dozvolio Trampu da rasporedi Nacionalnu gardu u Vašingtonu
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana