Povezane vesti

Drvomobil na šumadijski način: Kragujevčanin ručno napravio prvi automobil FOTO

Drvomobil na šumadijski način: Kragujevčanin ručno napravio prvi automobil FOTO

B92 pre 5 sati
Zaljubljenik u stare automobile Radoslav Matović iz Kragujevca nije odustao dok nije potpuno sam, deo po deo i ručno napravio repliku prvog automobila u istoriji koji je uvezen u Srbiju. Bilo je to 1903. godine 3. aprila kada je na beogradsku železničku… »
Rade iz Kragujevca duže od 2 godine ručno sklapao ljutu mašinu: Ovo svet nije video, a trebalo bi

Rade iz Kragujevca duže od 2 godine ručno sklapao ljutu mašinu: Ovo svet nije video, a trebalo bi

Telegraf pre 7 sati
Zaljubljenik u stare automobile Radoslav Matović iz Kragujevca nije odustao dok nije potpuno sam, deo po deo i ručno napravio repliku prvog automobila u istoriji koji je uvezen u Srbiju. Bilo je to 1903. godine 3. aprila kada je na beogradsku železničku… »
Drvomobil na šumadijski način: Rade iz Kragujevca više od dve godine ručno sklapao repliku prvog automobila ikada uvezenog u…

Drvomobil na šumadijski način: Rade iz Kragujevca više od dve godine ručno sklapao repliku prvog automobila ikada uvezenog u…

Kurir pre 12 sati
Zaljubljenik u stare automobile Radoslav Matović iz Kragujevca nije odustao dok nije potpuno sam, deo po deo i ručno napravio repliku prvog automobila u istoriji koji je uvezen u Srbiju. Bilo je to 3. aprila 1903. godine kada je na beogradsku železničku… »

Vesti dana »