Povezane vesti
"Ostavio je tajnu poruku": Privatni detektiv o tragu koji je ostao iza nestalog farmaceuta Milana Đorđevića
Mondo pre 21 dana
Misterija nestanka farmaceuta Milana Đorđevića iz Niša i dalje zbunjuje njegovu porodicu, prijatelje i istražne organe. Istraga i dalje traje, ali novih detalja nema. Majka Marica Đorđević i dalje ne gubi nadu da će saznati istinu o nestanku njenog sina… »
Farmaceut je misteriozno nestao 10. Juna prošle godine Milanova majka kaže da postoje dve varijante, ali ona ne gubi nadu
Alo pre 21 dana
Prošlo je više od godinu i po dana od nestanka farmaceuta Milana Đorđevića iz Niša. Misterija njegovog nestanka i dalje zbunjuje porodicu, prijatelje i istražne organe. Istraga i dalje traje, ali novih detalja nema. Njegov nestanak nije jedini nerešen… »
„Kako može da nema nikakvog traga?“ Milan nestao kao SENKA – porodica očajna, istraga tapka u mestu, inspektor veruje da se…
Glas juga pre 21 dana
Njegova majka, Marica Đorđević, kaže da joj je svaki dan isti – ispunjen neizvesnošću i pitanjima bez odgovora. „Prošlo je više od godinu dana, a ja i dalje ne znam gde mi je dete. Kako može da nema nikakvog traga? Sve mu je ostalo – telefon, kola… »
„Koleginica čula dva burna razgovora, vrlo bučna“: I dalje ni traga od farmaceuta iz Niša koji je nestao pre više od godinu i…
Nova pre 21 dana
Prošlo je više od godinu i po dana od nestanka farmaceuta Milana Đorđevića iz Niša. Misterija njegovog nestanka i dalje zbunjuje porodicu, prijatelje i istražne organe. Istraga i dalje traje, ali novih detalja nema. Njegov nestanak nije jedini nerešen… »
Vesti dana »
"Evropa pred civilizacijskim brisanjem"! Trampov dokument digao buru: Ako se nastavi urušavanje, kontinent će biti neprepoznatljiv za manje od 20 godina!
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Gašić: Helezove izjave o „sarajevskom safariju“ ratnohuškačka propaganda, međunarodni partneri da reaguju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana