Повезане вести
"Оставио је тајну поруку": Приватни детектив о трагу који је остао иза несталог фармацеута Милана Ђорђевића
Мондо пре 23 дана
Мистерија нестанка фармацеута Милана Ђорђевића из Ниша и даље збуњује његову породицу, пријатеље и истражне органе. Истрага и даље траје, али нових детаља нема. Мајка Марица Ђорђевић и даље не губи наду да ће сазнати… »
Фармацеут је мистериозно нестао 10. Јуна прошле године Миланова мајка каже да постоје две варијанте, али она не губи наду
Ало пре 23 дана
Прошло је више од годину и по дана од нестанка фармацеута Милана Ђорђевића из Ниша. Мистерија његовог нестанка и даље збуњује породицу, пријатеље и истражне органе. Истрага и даље траје, али нових детаља нема. Његов… »
„Како може да нема никаквог трага?“ Милан нестао као СЕНКА – породица очајна, истрага тапка у месту, инспектор верује да се…
Глас југа пре 23 дана
Његова мајка, Марица Ђорђевић, каже да јој је сваки дан исти – испуњен неизвесношћу и питањима без одговора. „Прошло је више од годину дана, а ја и даље не знам где ми је дете. Како може да нема никаквог трага? Све му је… »
„Колегиница чула два бурна разговора, врло бучна“: И даље ни трага од фармацеута из Ниша који је нестао пре више од годину и…
Нова пре 23 дана
Прошло је више од годину и по дана од нестанка фармацеута Милана Ђорђевића из Ниша. Мистерија његовог нестанка и даље збуњује породицу, пријатеље и истражне органе. Истрага и даље траје, али нових детаља нема. Његов… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 минутајош 1 повезана