Povezane vesti
Panika u komšiluku, nestalo troje dece Pre dva dana im se izgubio svaki trag
Alo pre 1 sat
Troje maloletne dece nestalo je u sredu, 12. novembra, u Sisku, a reč je o bratu i sestri A. O. (14) i K. O. (13), kao i o šesnaestogodišnjem P. J. Majka A. O. i K. O. misli da su zajedno nestali. - Ne znamo gde su. Pregledali smo sva mesta gde bi mogli… »
(Foto) nestalo Troje dece: Dvoje od njih su brati i sestra, oglasila se majka: Hrvatska policija na nogama
Blic pre 4 sati
Majka dvoje dece veruje da su svi zajedno nestali Građani su pretražili potencijalna mesta, ali bez rezultata Troje maloletne dece nestalo je u Sisku, a reč je o bratu i sestri Andrianu (14) i Kjari Orečić (13), kao i o šesnaestogodišnjem Patriku… »
Od tinejdžera ni traga ni glasa: Oglasile se majke nestalih maloletnika, velika potraga za Patrikom, Adrianom i Kjarom
Večernje novosti pre 4 sati
TROJE maloletnika nestalo je u Sisku. Kako je objavila policija, Patrik Jantolek (2009.) te brat i sestra Adriano (2011.) i Kjara Orečić (2012.) u sredu su se udaljili iz porodičnih domova u nepoznatom smeru. Foto: Printksrin/nestali.hr Policija poziva… »
Troje dece nestalo u Sisku: Veruje se da su bili zajedno kada im se izgubio svaki trag
Nova pre 6 sati
U Sisku je nestao troje dece: Patrik Jantolek (16) i brat i sestra Adriano (14) i Kjara Orečić (13), piše Dnevnik.hr. „Nazvala me Kjarina majka i rekla da ne može da dobije ni nju ni njenog brata, pa me zamolila da pozovem Patrika jer su možda s njim… »
Troje dece nestalo u Sisku
N1 Info pre 5 sati
U Sisku je nestalo troje dece: Patrik Jantolek (16), kao i brat i sestra Adriano (14) i Kjara Orečić (13). "Nazvala me Kjarina majka i rekla da ne može da dobje ni nju ni njenog brata i zamolila da nazovem Patrika jer su možda s njim. Kjara i Patrik su… »
Uzbuna u Hrvatskoj, nestalo troje dece odjednom! Dva dečaka i devojčica iščezli, majke očajne - "u porukama su bile samo ove 2…
Kurir pre 5 sati
Kako prenose lokalni mediji, u Sisku su nestali Patrik Jantolek (16) i brat i sestra Adriano (14) i Kjara Orečić (13). - Nazvala me Kjarina majka i rekla da ne može dobiti ni nju ni njenog brata i zamolila da nazovem Patrika jer su možda s njim. Patrik i… »
Panika u Hrvatskoj: Nestalo troje dece
B92 pre 6 sati
U Sisku je nestalo troje dece - Patrik Jantolek (16) i brat i sestra Adriano (14) i Kjara Orečić (13). "Nazvala me Kjarina majka i rekla da ne može dobiti ni nju ni njenog brata i zamolila da nazovem Patrika jer su možda s njim. Patrik i Kjara su momak i… »
Hrvatska na nogama: Nestalo troje tinedžjera, traga se za bratom i sestrom
Večernje novosti pre 6 sati
TROJE maloletne dece nestalo je u Sisku, a reč je o bratu i sestri Andrianu (14) i Kjari Orečić (13), kao i o šesnaestogodišnjem Patriku Jantoleku. Foto: Printskrin/Jutjub/MUP HR Kjarina i Adrianova majka misli da su zajedno nestali. - Ne znamo gde su… »
Troje dece nestalo u Hrvatskoj, veruje se da su zajedno: Već dva dana se o njima ništa ne zna
Telegraf pre 7 sati
Hrvatska je na nogama nakon prijave da je nestalo troje dece. Kako prenose lokalni mediji, u Sisku su nestali Patrik Jantolek (16) i brat i sestra Adriano (14) i Kjara Orečić (13). "Nazvala me Kjarina majka i rekla da ne može dobiti ni nju ni njenog… »
Vesti dana »
Četvoro izabranih članova REM-a podnosi ostavke zbog političke instrumentalizacije Saveta
Mašina pre 3 satajoš 48 povezanih
Štimac: Ne odustajem od borbe, obavestiću međunarodne institucije o Vučićevoj represiji
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Fiskalni savet: Budžetska rezerva i rast cena projekata ostaju netransparentni
Forbes pre 1 satjoš 19 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 2 satajoš 38 povezanih