Povezane vesti

Rat Kije Kockar i Kaće Živković zbog intimnog snimka: U celu priču upetljan poznati voditelj s Pinka

Rat Kije Kockar i Kaće Živković zbog intimnog snimka: U celu priču upetljan poznati voditelj s Pinka

Telegraf pre 3 sata
Kija Kockar je iznela tvrdnju da Katarina Živković navodno deli intimni snimak Milana Miloševića, a pevačica se oglasila tim povodom i otkrila kako je reagovao voditelj na skandal u koji je upleten. - Ja za to nisam znala, a onda me je pozvao Milan… »
Svađa kije i Katarine Živković oko intimnog snimka: Poznati voditelj upleten u skandal, sve isplivalo

Svađa kije i Katarine Živković oko intimnog snimka: Poznati voditelj upleten u skandal, sve isplivalo

Blic pre 4 sati
Kija je otkrila detalje o suprugu Katarine, Nebojši Stojkoviću Stojketu Katarina je odgovorila Kiji, ističući da je njen privatni život njena stvar Kija Kockar je iznela tvrdnju da Katarina Živković navodno deli intimni snimak Milana Miloševića, a… »
"Polupano blebetalo!" Katarina odgovorila Kiji nakon optužbe da deli intimne snimke Milana Miloševića

"Polupano blebetalo!" Katarina odgovorila Kiji nakon optužbe da deli intimne snimke Milana Miloševića

Telegraf pre 14 sati
Nakon što je Kija Kockar javno iznela tvrdnju da Katarina Živković navodno deli intimne snimke voditelja Milana Miloševića, pevačica se oglasila i oštro demantovala ove navode. - Ja za to nisam znala, a onda me je pozvao Milan Milošević i ismejala sam se… »

Vesti dana »