Povezane vesti
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije
Story 14.11.2025
U Velikoj palati u Parizu održana je ceremonija dodele Huawei XMAGE nagrada za 2025. godinu, uz otvaranje godišnje izložbe pod nazivom Svet, ti i ja. Događaj je organizovan u saradnji sa manifestacijom Paris Photo, jednom od najvažnijih svetskih smotri… »
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije
Nedeljnik 14.11.2025
U Velikoj palati u Parizu održana je ceremonija dodele Huawei XMAGE nagrada za 2025. godinu, uz otvaranje godišnje izložbe pod nazivom Svet, ti i ja. Događaj je organizovan u saradnji sa manifestacijom Paris Photo, jednom od najvažnijih svetskih smotri… »
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije Umetnost je…
Domino magazin 14.11.2025
Vesti dana »
"Čuli se hici, plašili smo se za život": Aktivista iz Kule tvrdi i da su "SNS napadači imali i značke"
N1 Info pre 4 satijoš 20 povezanih
Hitno upozorenje Beograđanima: Sva preduzeća i sekretarijati u stanju pripravnosti zbog najavljenih padavina
B92 pre 38 minutajoš 27 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina i zahlađenja
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane
(Uživo) Sprema se "konačni udarac": Amerika preusmerava rakete iz Ukrajine, kreće paklenih 48 sati, Putin ulazi u igru?!
Mondo pre 38 minutajoš 89 povezanih