Povezane vesti
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije
Story 14.11.2025
U Velikoj palati u Parizu održana je ceremonija dodele Huawei XMAGE nagrada za 2025. godinu, uz otvaranje godišnje izložbe pod nazivom Svet, ti i ja. Događaj je organizovan u saradnji sa manifestacijom Paris Photo, jednom od najvažnijih svetskih smotri… »
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije
Nedeljnik 14.11.2025
U Velikoj palati u Parizu održana je ceremonija dodele Huawei XMAGE nagrada za 2025. godinu, uz otvaranje godišnje izložbe pod nazivom Svet, ti i ja. Događaj je organizovan u saradnji sa manifestacijom Paris Photo, jednom od najvažnijih svetskih smotri… »
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije Umetnost je…
Domino magazin 14.11.2025
Vesti dana »
Paragvaj priredio najveće iznenađenje na Mundijalu: Nemačka nakon penala eliminisana već u šesnaestini finala
Danas pre 53 minutajoš 12 povezanih
Đoković nakon pobede nahvalio protivnika, pa poručio: Voleo bih da spojim iskustvo sa mlađim telom (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Milanović kontra Plenkovića: Hrvatski vojnici neće na vojnu paradu u Parizu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana