Povezane vesti
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije
Story 14.11.2025
U Velikoj palati u Parizu održana je ceremonija dodele Huawei XMAGE nagrada za 2025. godinu, uz otvaranje godišnje izložbe pod nazivom Svet, ti i ja. Događaj je organizovan u saradnji sa manifestacijom Paris Photo, jednom od najvažnijih svetskih smotri… »
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije
Nedeljnik 14.11.2025
U Velikoj palati u Parizu održana je ceremonija dodele Huawei XMAGE nagrada za 2025. godinu, uz otvaranje godišnje izložbe pod nazivom Svet, ti i ja. Događaj je organizovan u saradnji sa manifestacijom Paris Photo, jednom od najvažnijih svetskih smotri… »
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije Umetnost je…
Domino magazin 14.11.2025
Vesti dana »
Izmene trasa više autobusa: Kako će saobraćati gradski prevoz tokom trke "10K Beograd 2026"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih
U Srbiji sunčano i veoma toplo: temperature do 37 stepeni
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 18 povezanih
Niški start kampanje za (još) neraspisane izbore – zasedaće Glavni odbor SNS, studentski skup, Vučić stigao i obećava
Južne vesti pre 46 minutajoš 10 povezanih
Izaslanici Trampa u Moskvi i Kijevu sa predlogom za okončanje rata
Beta pre 41 minutajoš 28 povezanih