Povezane vesti
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije
Story 14.11.2025
U Velikoj palati u Parizu održana je ceremonija dodele Huawei XMAGE nagrada za 2025. godinu, uz otvaranje godišnje izložbe pod nazivom Svet, ti i ja. Događaj je organizovan u saradnji sa manifestacijom Paris Photo, jednom od najvažnijih svetskih smotri… »
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije
Nedeljnik 14.11.2025
U Velikoj palati u Parizu održana je ceremonija dodele Huawei XMAGE nagrada za 2025. godinu, uz otvaranje godišnje izložbe pod nazivom Svet, ti i ja. Događaj je organizovan u saradnji sa manifestacijom Paris Photo, jednom od najvažnijih svetskih smotri… »
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije Umetnost je…
Domino magazin 14.11.2025
Vesti dana »
Goci: Sredstva EU namenjena Srbiji moraju ostati zamrznuta, izjava Kos korak u pravom smeru
Insajder pre 33 minutajoš 31 povezana
SSP: Šapić se bavi imenom novog mosta preko Save a ne pominje pogibiju radnika na gradilištu
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih
Japan oformio operativnu grupu za vanredne situacije zbog zemljotresa
Serbian News Media pre 2 satajoš 35 povezanih
Brnabić: Deluje da je Kos izrekla nešto drugo od onoga što je opozicija najavljivala
Blic pre 43 minutajoš 48 povezanih