Povezane vesti
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije
Story 14.11.2025
U Velikoj palati u Parizu održana je ceremonija dodele Huawei XMAGE nagrada za 2025. godinu, uz otvaranje godišnje izložbe pod nazivom Svet, ti i ja. Događaj je organizovan u saradnji sa manifestacijom Paris Photo, jednom od najvažnijih svetskih smotri… »
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije
Nedeljnik 14.11.2025
U Velikoj palati u Parizu održana je ceremonija dodele Huawei XMAGE nagrada za 2025. godinu, uz otvaranje godišnje izložbe pod nazivom Svet, ti i ja. Događaj je organizovan u saradnji sa manifestacijom Paris Photo, jednom od najvažnijih svetskih smotri… »
Huawei slavi umetnost fotografije – dodeljene XMAGE nagrade u Parizu, jedan od pobednika je i fotograf iz Srbije Umetnost je…
Domino magazin 14.11.2025
Vesti dana »
NIS-u produžena licenca Sjedinjenih Američkih Država: Dubravka Đedović najavila ponovno pokretanje rafinerije
Nova ekonomija pre 49 minutajoš 73 povezane
Kiribati prvi zakoračili u 2026, vatrometi u Sidneju, Tokiju i Pekingu
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih
Radno vreme i dežurstva tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Srbiji 2026
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 24 povezane