Povezane vesti
Sloba Radanović se sa hilandara obratio sinu: Na praznik Sveti Vrači objavio njegov snimak, uputio mu emotivne reči
Kurir 14.11.2025
Sloba Radanović je trenutno sa prijateljima na Hilandaru, a sa ove svete zemlje objavio je ikonu Sveti Vrači, a onda stavio i snimak svog sina Damjana. - Danas je i imendan mojoj legendici - napisao je on u opisu videa i poručio mu: "Volim te"… »
Sloba Radanović se sa Hilandara obratio sinu posebnim povodom: Pevač mu na praznik Sveti Vrači poručio ovo
Telegraf 14.11.2025
Pravoslavna crkva danas obeležava praznik Svetog Kozme i Damjana, poznatiji kao Sveti Vrači. Pevač Sloba radanović je sveti praznik dočekao na Svetoj Gori odakle s eoglasio porukom. Pevač je trenutno sa prijateljima na tom svetom mestu a imao je poseban… »
Sloba Radanović se sa hilandara obratio sinu: Na praznik Sveti Vrači objavio njegov snimak iz porodičnog doma, evo o čemu je…
Blic 14.11.2025
Sloba Radanović je sa Svete Gore objavio ikonu Svetog Vrača i video svog sina Damjana. Radanović obilazi manastire na Svetoj Gori i deli iskustva na Instagramu. Pravoslavna crkva danas obeležava praznik Svetog Kozme i Damjana, poznatiji kao Sveti Vrači… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Venecuela pozvala građane da objave mapu zemlje na mrežama za odgovor Trampu
Politika pre 28 minutajoš 37 povezanih
Mančester siti razbijen u polarnom krugu: Arktik zimi uzima duše!
Hot sport pre 48 minutajoš 28 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 6 satijoš 6 povezanih
Ova Zvezda ima "ono nešto" - Kroz dramu, +18, -10 i produžetak do epske pobede u Monaku
Sportske.net pre 33 minutajoš 41 povezana