Povezane vesti

Reprezentativac nagovestio odlazak iz Zvezde

Reprezentativac nagovestio odlazak iz Zvezde

Sportski žurnal pre 14 minuta
Glazera su leta 2023. crveno-beli platili Hapoelu (Ber Ševa) 1,2 miliona evra, ostaje da se vidi koliko mogu da nadoknade ili zarade. Dolaskom Mateusa Magaljaeša u drugi plan je pao golman Omri Glazer (29). Reprezentativac Izraela je ove sezone branio… »
Zna se ko prvi odlazi iz Crvene zvezde: Sam je najavio svoj transfer ove zime

Zna se ko prvi odlazi iz Crvene zvezde: Sam je najavio svoj transfer ove zime

Mondo pre 1 sat
Crvena zvezda je odlučila da pruži puno poverenje Vladanu Milojeviću i neće menjati trenera makar do leta, što znači i da su mu "odrešene ruke" kada je u pitanju formiranje tima. Videli smo već da je pozvao osmoricu mladih igrača iz omladinskog pogona… »
Omri Glazer progovorio o odlasku iz zvezde: Sve je izvesnije da će se uskoro desiti!

Omri Glazer progovorio o odlasku iz zvezde: Sve je izvesnije da će se uskoro desiti!

Hot sport pre 3 sata
Već dugo se priča o njegovom odlasku! Još od prošle sezone Omri Glazer je izgubio mesto standardnog čuvara mreže Crvene zvezde, kada je zbog povrede nešto duže odsustvovao. To se još više osetilo ove sezone, kada je dolaskom Mateusa, on u potpunosti… »
Stranac najavio odlazak iz Crvene zvezde u januaru

Stranac najavio odlazak iz Crvene zvezde u januaru

Sport klub pre 2 sata
Omri Glazer je branio za reprezentaciju Izraela protiv Litvanije i posle meča govorio o statusu u Crvenoj zvezdi. Glazer je rezerva i nema nade da će mu se popraviti status jer Matues brani odlično, pa najavljuje rastanak u januaru. „Iskusan sam golman i… »
Nije samo Makabi, Glazera žele i drugi - Da li će konačno napustiti Zvezdu?

Nije samo Makabi, Glazera žele i drugi - Da li će konačno napustiti Zvezdu?

Sportske.net pre 3 sata
Omri Glazer je ostao u Beogradu igrom slučaja, Crvena zvezda nije bila zadovoljna ponudom Makabija i ekipa iz Tel Aviva je ostala tako bez Izraelca. Zbog toga je Omri Glazer sada na klupi crveno-belih, branio je samo na jednom meču i to protiv TSC-a, a… »
Glazer o transferu: "Postoji interesovanje..."

Glazer o transferu: "Postoji interesovanje..."

B92 pre 3 sata
Omri Glazer se našao među stativama na golu Izraela protiv Litvanije i sačuvao je mrežu netaknutom. U razgovoru za medije, koje je preneo Sport5, golman Crvene zvezde je sumirao utiske i pričao o potencijalnom transferu. "Pokazao sam na utakmici da uvek… »

Vesti dana »