Povezane vesti
"Tanja je mogla da me košta braka": Šuškalo se da je pevačica bila u vezi sa oženjenim kolegom, on izneo detalje
Mondo pre 24 dana
Pevačica Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim verenikom Muhamedom Bešićem, a u više navrata je isticala da ponovo želi da stane na ludi kamen i da priželjkuje još dece. Pre ove harmonične veze bila je u braku sa Dušanom… »
Tanja Savić bila u vezi sa pevačem, kad je njegova žena čula nastao karambol: "Moglo je da me košta braka"
Telegraf pre 24 dana
Pevač Stanko Nedeljković Bađi je svojevremeno priznao da je bio u vezi sa Tanjom Savić i da je to moglo da ga košta braka. Tanja Savić je, naime, bila u braku sa Dušanom Jovančevićem, a svojevremeno je bila u vezi sa Darkom Filipovićem, a pre njega… »
Tanja Savić bila u vezi sa oženjenim pevačem: Izbio skandal kad je njegova žena saznala: "Mogla je da me košta braka"
Blic pre 24 dana
Tanja je govorila o izazovima medijskog pritiska pre svog sadašnjeg braka. Tanja Savić bila je u vezi sa nekoliko poznatih osoba pre sadašnjeg braka. Pevač Stanko Nedeljković Bađi je svojevremeno priznao da je bio u vezi sa Tanjom Savić i da je to moglo… »
Vesti dana »
Najmanje 23 osobe povređene u zemljotresu jačine 7,5 stepeni na severu Japana
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih
Đedović Handanović: U Srbiji 51 mesto nema alternativu za snabdevanje gorivom
Ekapija pre 6 satijoš 47 povezanih