Povezane vesti
"Tanja je mogla da me košta braka": Šuškalo se da je pevačica bila u vezi sa oženjenim kolegom, on izneo detalje
Mondo 14.11.2025
Pevačica Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim verenikom Muhamedom Bešićem, a u više navrata je isticala da ponovo želi da stane na ludi kamen i da priželjkuje još dece. Pre ove harmonične veze bila je u braku sa Dušanom… »
Tanja Savić bila u vezi sa pevačem, kad je njegova žena čula nastao karambol: "Moglo je da me košta braka"
Telegraf 14.11.2025
Pevač Stanko Nedeljković Bađi je svojevremeno priznao da je bio u vezi sa Tanjom Savić i da je to moglo da ga košta braka. Tanja Savić je, naime, bila u braku sa Dušanom Jovančevićem, a svojevremeno je bila u vezi sa Darkom Filipovićem, a pre njega… »
Tanja Savić bila u vezi sa oženjenim pevačem: Izbio skandal kad je njegova žena saznala: "Mogla je da me košta braka"
Blic 14.11.2025
Tanja je govorila o izazovima medijskog pritiska pre svog sadašnjeg braka. Tanja Savić bila je u vezi sa nekoliko poznatih osoba pre sadašnjeg braka. Pevač Stanko Nedeljković Bađi je svojevremeno priznao da je bio u vezi sa Tanjom Savić i da je to moglo… »
Vesti dana »
Burno u Beogradu: Ranjena jedna osoba, zapaljeno najmanje pet ugostiteljskih objekata
Ozon press pre 13 minutajoš 46 povezanih
Merc apelovao na EU: Ubrzati pristup za zemlje Zapadnog Balkana i Moldaviju, Ukrajini status "pridruženog člana"
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Macut: Srbija ima potencijal da postane ključno ekonomsko i logističko čvorište za ukrajinske kompanije
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih
SRCE: Marta Kos morala da bude svesna da Petrašinovićevi zakoni nisu put ka slobodnim izborima
Danas pre 43 minutajoš 19 povezanih
Amerika optužila kubanskog lidera Raula Kastra za ubistvo pre tri decenije
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane