Povezane vesti
Transport i logistika „krvotok ukupnog ekonomskog sistema“
Vesti online 14.11.2025
Infrastrukturna ulaganja, snažnija regionalna saradnja, koordinacija privrede i Vlade u donošenju kratkoročnih i dugoročnih odluka, digitalizacija, razvoj kadrova i primena inovacija ključni su faktori daljeg unapređenja sektora transporta i logistike u… »
U PKS više od 200 učesnika iz 5 zemalja: "Transport i logistika su krvotok ukupnog ekonomskog sistema"
Telegraf 14.11.2025
Infrastrukturna ulaganja, snažnija regionalna saradnja, koordinacija privrede i Vlade u donošenju kratkoročnih i dugoročnih odluka, digitalizacija, razvoj kadrova i primena inovacija ključni su faktori daljeg unapređenja sektora transporta i logistike u… »
PKS: Logistika i transport nisu prateće privredne delatnosti, već krvotok ekonomije
Radio sto plus 14.11.2025
On je kazao da je pandemija korona virusa pokazala koliko transport i logistika uslovljavaju sve druge privredne procese, jer su bili među najpogođenijim delatnostima. “Mi danas transport i logistiku vidimo kao kritičnu strukturu modernog biznisa, a ne… »
Vesović: Logistika i transport nisu prateće privredne delatnosti, već krvotok ekonomije
Radio sto plus 14.11.2025
On je kazao da je pandemija korona virusa pokazala koliko transport i logistika uslovljavaju sve druge privredne procese, jer su bili među najpogođenijim delatnostima. “Mi danas transport i logistiku vidimo kao kritičnu strukturu modernog biznisa, a ne… »
Vesti dana »
Sirene za uzbunu u Jordanu nakon iranskih napada, Iran tvrdi da je napao američke baze u regionu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
"Kakav skandal, sram vas bre bilo" Skupština Srbije: Brnabić dala opomenu poslaniku "Mi, glas iz naroda" zbog vređanja žena (video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Apostolović: Srbija ispunila i dodatne uslove za otvaranje Klastera 3
RTS pre 41 minutajoš 26 povezanih
'Snažno smo udarili', kaže Tramp, Iran poručuje 'kršenje sporazuma nije besplatno'
BBC News pre 3 satajoš 49 povezanih
Cena nafte ponovo raste - Koliko će dramatična promena na svetskom tržištu uticati na cene goriva u Srbiji?
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih