Povezane vesti
Transport i logistika „krvotok ukupnog ekonomskog sistema“
Vesti online 14.11.2025
Infrastrukturna ulaganja, snažnija regionalna saradnja, koordinacija privrede i Vlade u donošenju kratkoročnih i dugoročnih odluka, digitalizacija, razvoj kadrova i primena inovacija ključni su faktori daljeg unapređenja sektora transporta i logistike u… »
U PKS više od 200 učesnika iz 5 zemalja: "Transport i logistika su krvotok ukupnog ekonomskog sistema"
Telegraf 14.11.2025
Infrastrukturna ulaganja, snažnija regionalna saradnja, koordinacija privrede i Vlade u donošenju kratkoročnih i dugoročnih odluka, digitalizacija, razvoj kadrova i primena inovacija ključni su faktori daljeg unapređenja sektora transporta i logistike u… »
PKS: Logistika i transport nisu prateće privredne delatnosti, već krvotok ekonomije
Radio sto plus 14.11.2025
On je kazao da je pandemija korona virusa pokazala koliko transport i logistika uslovljavaju sve druge privredne procese, jer su bili među najpogođenijim delatnostima. “Mi danas transport i logistiku vidimo kao kritičnu strukturu modernog biznisa, a ne… »
Vesović: Logistika i transport nisu prateće privredne delatnosti, već krvotok ekonomije
Radio sto plus 14.11.2025
On je kazao da je pandemija korona virusa pokazala koliko transport i logistika uslovljavaju sve druge privredne procese, jer su bili među najpogođenijim delatnostima. “Mi danas transport i logistiku vidimo kao kritičnu strukturu modernog biznisa, a ne… »
Vesti dana »
Glas mladih Kula najavljuje posledice za odbornika koji je glasao za predlog vlasti
Radio 021 pre 55 minutajoš 29 povezanih
„Uz njega su prijatelji…“ Sin Halida Bešlića neutešan nakon smrti majke, menadžer ispričao potresne detalje
Dnevnik pre 35 minutajoš 28 povezanih
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 89 povezanih
Mijatović podneo ostavku: Ovo nije moj kraj, želim da budem predsednik Partizana
RTS pre 1 satjoš 44 povezane