Povezane vesti
Skandal u diskoteci! Dara Bubamara jedva stoji na nastupu, zapliće jezikom, a evo šta je uradila usred noći pred svima (video)…
Alo pre 26 dana
Viski joj udario u glavu. Pevačica Dara Bubamara priznala je pred prepunom diskotekom da su je "dva viskija udarila u glavu", nakon čega je počela nekontrolisano da se smeje. Nedavno je završila na podu kada je prevrnula sto žirija, ponovo je postala… »
(Video) Haos na nastupu dare bubamare: Ljudi u neverici zbog onog što je izgovorila: "Nije mi dobro, tri dana snimam Zvezde…
Blic pre 26 dana
Na snimanju 'Zvezda Granda', Dara Bubamara polomila sto, izazivajući incident. Tokom nastupa, pevačica je priznala umor zbog snimanja emisije 'Zvezde Granda'. Pevačica Dara Bubamara nedavno je nastupala u jednom lokalu, a zbog njenog poteza ceo klub je… »
"Izvinite, popila sam 2 viskija, nije mi dobro" Urnebesan video snimak Dare Bubamare postao viralan, publika vrištala iz sveg…
Kurir pre 26 dana
Dara Bubamara nedavno je nastupila u jednom beogradskom lokalu i napravila lapsus koji je postao viralan na društvenim mrežama. Poznata kao neposredna i iskrena i ovoga puta je nasmejala publiku do suza svojom izjavom. Dara Bubamara je nasred bine… »