Povezane vesti

Skandal u diskoteci! Dara Bubamara jedva stoji na nastupu, zapliće jezikom, a evo šta je uradila usred noći pred svima (video)…

Skandal u diskoteci! Dara Bubamara jedva stoji na nastupu, zapliće jezikom, a evo šta je uradila usred noći pred svima (video)…

Alo pre 24 sata
Viski joj udario u glavu. Pevačica Dara Bubamara priznala je pred prepunom diskotekom da su je "dva viskija udarila u glavu", nakon čega je počela nekontrolisano da se smeje. Nedavno je završila na podu kada je prevrnula sto žirija, ponovo je postala… »
(Video) Haos na nastupu dare bubamare: Ljudi u neverici zbog onog što je izgovorila: "Nije mi dobro, tri dana snimam Zvezde…

(Video) Haos na nastupu dare bubamare: Ljudi u neverici zbog onog što je izgovorila: "Nije mi dobro, tri dana snimam Zvezde…

Blic pre 1 dan
Na snimanju 'Zvezda Granda', Dara Bubamara polomila sto, izazivajući incident. Tokom nastupa, pevačica je priznala umor zbog snimanja emisije 'Zvezde Granda'. Pevačica Dara Bubamara nedavno je nastupala u jednom lokalu, a zbog njenog poteza ceo klub je… »
"Izvinite, popila sam 2 viskija, nije mi dobro" Urnebesan video snimak Dare Bubamare postao viralan, publika vrištala iz sveg…

"Izvinite, popila sam 2 viskija, nije mi dobro" Urnebesan video snimak Dare Bubamare postao viralan, publika vrištala iz sveg…

Kurir pre 1 dan
Dara Bubamara nedavno je nastupila u jednom beogradskom lokalu i napravila lapsus koji je postao viralan na društvenim mrežama. Poznata kao neposredna i iskrena i ovoga puta je nasmejala publiku do suza svojom izjavom. Dara Bubamara je nasred bine… »

Vesti dana »