Повезане вести
Најгори кошаркашки радник свих времена добио отказ, требало би да се клони кошарке: Инсајдери открили планове Ника Херисона!
Хот спорт 14.11.2025
Врло вероватно најглупља одлука икада донета у спорту! Далас Маверикс направили су велики потрес сменом генералног менаџера Ника Херисона и отвореним признањем да је трејд Луке Дончића била огромна грешка. Херисон је због тог… »
Нико Херисон открио планове за будућност
Б92 14.11.2025
Нико Херисон, бивши генерални менаџер Далас Маверикса, повлачи се из кошарке на одређено време како би се посветио себи и својој породици. Херисон је пре неколико дана добио отказ у Даласу, а вест о повлачењу из кошарке пренео… »
Вести дана »
ПОБЕДНИЦА ЕЛИТЕ 9 ЈЕ СТАНИЈА ДОБРОЈЕВИЋ! Освојила главну награду од 100.000 ЕВРА! Анели Ахмић заузела 2. место и однела 50.000€: „Ја сам морални победник!“
Свет & Скандал пре 20 минутајош 17 повезаних
Центар Београда данас без струје! Уз Врачар, на списку за искључења и делови ових 5 општина
Курир пре 22 минутајош 14 повезаних
"Нисам ни знао да је ћерка била код мене" Након што је изнео оптужбе на Миличин рачун, Терза спустио лопту, умешао се брат: Бурно је одреаговао... (видео)
Курир пре 2 сатајош 6 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Наставак масовних напада дроновима, на удару велики градови у Русији и Украјини
РТВ пре 22 минутајош 1 повезана