Povezane vesti
"Čekala sam dečka, a došla je žena": Manekenka sa 12 izgubila nevinost, a sa oženjenim bivšim tri puta abortirala
Mondo pre 1 dan
Simona Miljoković široj javnosti je postala poznata još kada je pre mnogo godina osvojila titiulu "kraljice Hrvatske", a nakon manekenske karijere učestvovala je u rijalitiju, i oprobala se i kao pevačica. Iako je danas u skladnom braku i posvećena je… »
Dogovorila sastanak sa dečkom, a pojavila se njegova žena: "Ono što mi je rekla nikad neću zaboraviti"
Telegraf pre 2 dana
Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković u svojoj autobiografiji "Kako sam tražila ljubav" otvorila je dušu i progovorila o najmračnijim trenucima svog života. U knjizi je, bez zadrške, opisala brojne potresne epizode, a posebno se izdvaja trenutak kada… »
"Čekala sam dečka, a došla je njegova žena" Hrvatica otkrila kako je saznala da je ljubavnica: "Poželela mi je da nađem živog…
Alo pre 2 dana
U nizu potresnih priča ističe se i jedan trenutak koji nikada neće zaboraviti. Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković je u svojoj autobiografiji otkrila najteže životne trenutke. Osvrnula se i na to kako nije znala da je ljubavnica, a onda joj je… »
"Čekala sam dečka, a došla je njegova žena": Manekenka otkrila kako je saznala da je ljubavnica: "Prestravila sam se"
Blic pre 2 dana
Simona Mijoković otvoreno je govorila o životu koji nije bio nimalo lak. Opisala je šokantnu situaciju kada ju je supruga njenog partnera suočila s istinom. Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković u svojoj autobiografiji otkrila je najteže trenutke… »
Vesti dana »
Majka i ćerka (7) teško povređene, poginuo mladić (19): Oglasila se čačanska bolnica o stanju porodice povređene u sudaru kod Kablara
Nova pre 2 satajoš 41 povezana
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
"37 Dana nismo dobili kap nafte, spremna sam da podnesem ostavku": Ministarka Đedović Handanović na vanrednoj sednici Vlade: "Vremena nemamo!"
Blic pre 19 minutajoš 113 povezane
Advokatska komora Beograda dobila Upravni odbor: Izabrano 13 novih članova
Nedeljnik pre 34 minutajoš 25 povezanih
Fiskalni savet o budžetu: Nejasno poskupljenje velikih projekata i smanjenje troškova za rezerve nafte i gasa
Radio 021 pre 44 minutajoš 25 povezanih