Povezane vesti

"Čekala sam dečka, a došla je žena": Manekenka sa 12 izgubila nevinost, a sa oženjenim bivšim tri puta abortirala

"Čekala sam dečka, a došla je žena": Manekenka sa 12 izgubila nevinost, a sa oženjenim bivšim tri puta abortirala

Mondo pre 1 dan
Simona Miljoković široj javnosti je postala poznata još kada je pre mnogo godina osvojila titiulu "kraljice Hrvatske", a nakon manekenske karijere učestvovala je u rijalitiju, i oprobala se i kao pevačica. Iako je danas u skladnom braku i posvećena je… »
Dogovorila sastanak sa dečkom, a pojavila se njegova žena: "Ono što mi je rekla nikad neću zaboraviti"

Dogovorila sastanak sa dečkom, a pojavila se njegova žena: "Ono što mi je rekla nikad neću zaboraviti"

Telegraf pre 2 dana
Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković u svojoj autobiografiji "Kako sam tražila ljubav" otvorila je dušu i progovorila o najmračnijim trenucima svog života. U knjizi je, bez zadrške, opisala brojne potresne epizode, a posebno se izdvaja trenutak kada… »
"Čekala sam dečka, a došla je njegova žena" Hrvatica otkrila kako je saznala da je ljubavnica: "Poželela mi je da nađem živog…

"Čekala sam dečka, a došla je njegova žena" Hrvatica otkrila kako je saznala da je ljubavnica: "Poželela mi je da nađem živog…

Alo pre 2 dana
U nizu potresnih priča ističe se i jedan trenutak koji nikada neće zaboraviti. Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković je u svojoj autobiografiji otkrila najteže životne trenutke. Osvrnula se i na to kako nije znala da je ljubavnica, a onda joj je… »
"Čekala sam dečka, a došla je njegova žena": Manekenka otkrila kako je saznala da je ljubavnica: "Prestravila sam se"

"Čekala sam dečka, a došla je njegova žena": Manekenka otkrila kako je saznala da je ljubavnica: "Prestravila sam se"

Blic pre 2 dana
Simona Mijoković otvoreno je govorila o životu koji nije bio nimalo lak. Opisala je šokantnu situaciju kada ju je supruga njenog partnera suočila s istinom. Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković u svojoj autobiografiji otkrila je najteže trenutke… »

Vesti dana »