Повезане вести
"Чекала сам дечка, а дошла је жена": Манекенка са 12 изгубила невиност, а са ожењеним бившим три пута абортирала
Мондо 14.11.2025
Симона Миљоковић широј јавности је постала позната још када је пре много година освојила титиулу "краљице Хрватске", а након манекенске каријере учествовала је у ријалитију, и опробала се и као певачица. Иако је данас у… »
"Чекала сам дечка, а дошла је његова жена" Хрватица открила како је сазнала да је љубавница: "Пожелела ми је да нађем живог…
Ало 14.11.2025
У низу потресних прича истиче се и један тренутак који никада неће заборавити. Бивша хрватска манекенка Симона Мијоковић је у својој аутобиографији открила најтеже животне тренутке. Осврнула се и на то како није знала да је… »
Договорила састанак са дечком, а појавила се његова жена: "Оно што ми је рекла никад нећу заборавити"
Телеграф 14.11.2025
Бивша хрватска манекенка Симона Мијоковић у својој аутобиографији "Како сам тражила љубав" отворила је душу и проговорила о најмрачнијим тренуцима свог живота. У књизи је, без задршке, описала бројне потресне епизоде, а посебно… »
"Чекала сам дечка, а дошла је његова жена": Манекенка открила како је сазнала да је љубавница: "Престравила сам се"
Блиц 14.11.2025
Симона Мијоковић отворено је говорила о животу који није био нимало лак. Описала је шокантну ситуацију када ју је супруга њеног партнера суочила с истином. Бивша хрватска манекенка Симона Мијоковић у својој аутобиографији… »
Вести дана »
Француски министар тврди да је Путин спреман да користи биолошко оружје против свог народа
Бета пре 3 сатајош 31 повезана
Најбоље полувреме српског фудбала: Војводина у Београду направила преокрет сезоне
Мондо пре 29 минутајош 30 повезаних
Члан 5 НАТО-а активан; Стармер обећава брзу реакцију Велике Британије
Б92 пре 50 минутајош 22 повезане