Povezane vesti
''Teodora, ti si monstrum'' Asmin Durdžić izrešetao Delićevu, Bebica zanemeo, Filip Đukić se pravi da ne čuje (video)
Alo pre 3 sata
Drama u Beloj kući. Učesnici "Elite" imali su priliku da prokomentarišu raskid Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, a onda je nastao haos zbog Asmina Durdžića. - Što si se ti verila, ako je sada sve ovako? - upitao ju je voditelj. Foto… »
Divlja, preti, besni! Asmin potpuno šiznuo u Eliti, razlog će vas vrlo iznenaditi
Kurir pre 4 sati
Učesnici " Elite" imali su priliku da prokomentarišu raskid Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, a onda je nastao haos zbog Asmina Durdžića. - Bili smo dve godine zajedno, negde mi je to bilo logično da prihvatim, ali i da se Filip nije desio… »
"Ti si monstrum!" Asmin izgubio kontrolu u Eliti, osuo paljbu po Teodori: Filip odmah reagovao!
Telegraf pre 4 sati
Učesnici "Elite" komentarisali raskid Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, a potom je nastao haos oko Asmina Durdžića. - Što si se ti verila, ako je sada sve ovako? - upitao ju je voditelj. - Bili smo dve godine zajedno, negde mi je to bilo logično… »
Asmin pobesneo, osuo drvlje i kamenje po Teodori: Drama u Eliti: "Ti si monstrum!", Filip se odmah umešao (video)
Blic pre 5 sati
Bebica je izjavio da mu je teško poverovati da Teodora nije bila srećna s njim tokom veze. Diskusija se intenzivirala kada je Asmin označio Teodoru kao neozbiljnu zbog njenog ponašanja nakon veridbe. Učesnici "Elite" imali su priliku da prokomentarišu… »
Vesti dana »
"Moj muž je kiju najbolje dočekao! Pravi se priča da uđe u elitu" Kaća Živković o podršci poznatih u jeku skandala - spomenula navodni snimak milana miloševića (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Nije prvi put: Pajper koji je pao kod Subotice imao nesreću i pre tri godine: Šta se dešava sa ovim avionom?
Blic pre 2 satajoš 1 povezana