Povezane vesti
"Tvrdi da se nije osećala sigurno, a slavila je slavu sa mojim mužem": Kaća Živković brutalno o sukobu sa Kijom
Mondo pre 1 dan
Pevačica Katarina Živković i pobednica rijalitija "Zadruga", Kija Kocar, danima pune medijske stupce svađom tokom koje su iznete ozbiljne optužbe sa obe strane, ali je i otkriven identitet partnera pevačice kog je krila od javnosti. Nakon što je Kija… »
Kaća Živković prvi put o optužbama da je Kiji udarila na majčinstvo: Otkrila šta se desilo i prozvala je za rijaliti
Mondo pre 2 sata
Katarina Živković prvi put je u javnosti nakon skadala sa Kijom, a tom prilikom se pred okupljenim novinarima dotakla celokupne situacije sa nekadašnjom najboljom drugaricom. Podsetimo, Kaća i Kija su proteklih par dana iznele niz ozbiljnih optužbi… »
"Slavila je slavu sa mojim mužem, a sada ga pljuje" Katarina Živković ispričala šok detalje o Kiji koje do sada nacija nije…
Kurir pre 1 sat
Katarina Živković se pojavila na jednom prestoničkom događaju, a tom prilikom je pred kamerama Kurira prvi put javno govorila o čitavoj situaciji i drami sa Kijom Kockar. Kaća je iznela nove detalje o njihovom sukobu, kao i to kako je izgledalo njihovo… »
Kija i kaća nastavljaju da uništavaju jedna drugoj živote! Pevačica sada javno objavila fotku navodnog ljubavnika pobednice…
Kurir pre 1 sat
Katarina Živković ponovo se oglasila nakon što ju je Kija Kockar demantovala i tvrdila da nije u emotivnoj vezi sa oženjenim pripadnikom žandarmerije. Katarina Živković je sada objavila fotografiju na kojoj pozira više muškaraca kojima je sakrila… »
''Proslavljala je slavu i verske praznike kod nas u kući'' Kaća Živković ogorčena na Kiju Kockar: ''Nisam ni ja svetica…
Alo pre 2 sata
Konačno rekla šta ima! Drama koja već danima trese javnu scenu dobila je neočekivan nastavak. Kaća Živković upravo se pojavila ispred jednog beogradskog restorana, gde se prvi put obraća medijima povodom sukoba sa Kijom Kockar. foto: luka aćić Pevačica… »
"Sve je spremno da Kija uđe u rijaliti" Kaća progovorila o tužbi i podršci poznatih: "Znači mi Cecina reč"
Telegraf pre 2 sata
Pevačica Katarina Živković ponovo se oglasila nakon što ju je Kija Kockar demantovala, negirajući vezu sa oženjenim pripadnikom žandarmerije i otkrivajući detalje iz njenog života. - Ona me je uvredila. Ne znam o kojoj porodici govori, kad slavu svoju… »
Vesti dana »
SAD produžile važenje licence kompaniji Lukoil International GmBH do 13. decembra
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
"Sprema se za ulazak u elitu" Katarina Živković raskrinkala Kiju Kockar: "Sad više neće ući kao ostavljena i ucveljena žena"
Alo pre 31 minutajoš 4 povezane
Nije prvi put: Pajper koji je pao kod Subotice imao nesreću i pre tri godine: Šta se dešava sa ovim avionom?
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Jedno lice privedeno: Oglasio se MUP posle dvostrukog ubistva kod Babušnice
Alo pre 56 minutajoš 10 povezanih