Povezane vesti

"Sprema se za ulazak u elitu" Katarina Živković raskrinkala Kiju Kockar: "Sad više neće ući kao ostavljena i ucveljena žena"…

"Sprema se za ulazak u elitu" Katarina Živković raskrinkala Kiju Kockar: "Sad više neće ući kao ostavljena i ucveljena žena"…

Alo pre 31 minuta
Katarina ističe da Kija više neće moći da se folira. Pevačica Katarina Živković večeras se pred nastup u Beogradu ponovo osvrnula na sukob sa Kristinom Kijom Kockar. Nakon što je Kija demantovala Katarinine tvrdnje da je u emotivnoj vezi sa oženjenim… »
"Moj muž je kiju najbolje dočekao! Pravi se priča da uđe u elitu" Kaća Živković o podršci poznatih u jeku skandala - spomenula…

"Moj muž je kiju najbolje dočekao! Pravi se priča da uđe u elitu" Kaća Živković o podršci poznatih u jeku skandala - spomenula…

Blic pre 2 sata
Katarina je istakla da brani ono što je njeno. Pevačica je izjavila da se oseća povređeno nakon Kijinih izjava i objava. Katarina Živković još jednom se oglasila nakon što ju je Kija Kockar demantovala i tvrdila da nije u emotivnoj vezi sa oženjenim… »
Kaća Živković objavila sliku na kojoj je oženjeni žandarm: Tvrdi da mu je Kija ljubavnica: "Suspendovan je sa posla" (Foto)…

Kaća Živković objavila sliku na kojoj je oženjeni žandarm: Tvrdi da mu je Kija ljubavnica: "Suspendovan je sa posla" (Foto)…

Blic pre 1 sat
Kija tvrdi da nikada nije bila ljubavnica Kaća je naglasila da se neće zaustaviti Katarina Živković ponovo se oglasila nakon što ju je Kija Kockar demantovala i tvrdila da nije u emotivnoj vezi sa oženjenim pripadnikom žandarmerije. Katarina Živković je… »
"Postoje razlozi zašto nam je žandarmerija nadzirala kuću": Katarina Živković o mužu kojeg je krila: "On je divan, ali da…

"Postoje razlozi zašto nam je žandarmerija nadzirala kuću": Katarina Živković o mužu kojeg je krila: "On je divan, ali da…

Blic pre 4 sati
Katarina traži od Kije da otkrije identitet svog dečka Kija se oglasila nakon navoda da je bila ljubavnica Javno prepucavanje Kristine Kije Kockar i Katarine Živković ne prestaje. Sada je Kaća odgovarala na komentare na društvenim mrežama nakon što je… »
"To može čak i sloba da potvrdi, iako mi želi sve najgore": Kija Kockar se ne zaustavlja, javno se obratila Kaći Živković…

"To može čak i sloba da potvrdi, iako mi želi sve najgore": Kija Kockar se ne zaustavlja, javno se obratila Kaći Živković…

Blic pre 3 sata
Katarina navodi da Kija ima vezu sa oženjenim pripadnikom žandarmerije. Kija u odgovoru kaže da su optužbe lažne i iznosi svoje viđenje situacije. Kristina Kija Kockar i pevačica Katarina Živković ne prestaju da se prepucavaju putem društvenih mreža i… »

Vesti dana »