Povezane vesti

Zamalo tuča u Eliti, obezbeđenje jedva razdvojilo Luku i Aneli: Optužila ga da je tukao, pa bacila prsten u wc šolju

Zamalo tuča u Eliti, obezbeđenje jedva razdvojilo Luku i Aneli: Optužila ga da je tukao, pa bacila prsten u wc šolju

Mondo pre 2 sata
Noćas je u rijalitiju Elita 9 došlo do žestokog sukoba Aneli Ahmić i Luke Vujovića. Aneli Ahmić tvrdi da ju je njen, sada već bivši verenik Luka Vujović tukao, a sinoć su se žestoko sukobili u dvorištu Bele kuće i obezbeđenje je moralo da reaguje. "Tukao… »
Haos u eliti 9, Aneli i Luka na ivici fizičkog obračuna: "Tukao si me", obezbeđenje napravilo živi zid, ona bacila prsten u wc…

Haos u eliti 9, Aneli i Luka na ivici fizičkog obračuna: "Tukao si me", obezbeđenje napravilo živi zid, ona bacila prsten u wc…

Blic pre 5 sati
Došlo je do sukoba između Aneli i Luke u dvorištu Bele kuće, što je dovelo do reakcije obezbeđenja. Aneli je odbacila svoj verenički prsten, izražavajući svoje razočaranje u prethodnu vezu. Aneli Ahmić tvrdi da ju je njen, sada već bivši verenik Luka… »
Aneli otkrila da ju je Luka tukao! Skandal trese "Elitu"! Ispričala sve detalje: Muk nastao među učesnicima

Aneli otkrila da ju je Luka tukao! Skandal trese "Elitu"! Ispričala sve detalje: Muk nastao među učesnicima

Kurir pre 6 sati
U toku je emisija "Pitanja novinara" u "Eliti 9", voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je sa Lukom Vujovićem o raskidu sa Aneli Ahmić. - Ovako izgleda osoba koje je planski ušla,a već je shvatila da nema potrebu da bude sa mnom i da neće, jer da jeste… »
PUKLA TIKVA! Aneli priznala da ju je Luka tukao, ali to nije sve, javnost šokirana

PUKLA TIKVA! Aneli priznala da ju je Luka tukao, ali to nije sve, javnost šokirana

Svet & Skandal pre 6 sati
Aneli Ahmić priznala je da ju je njen verenik Luka Vujović pretukao, pa čak i snimao tokom odnosa. Emisija Pitanja novinara u Eliti počela je burno, a Aneli je u jednom momentu šokirala sve i otkrila da je Luka snimao njihov odnos. Printscreen Youtube –… »
"Na veridbi me je pitao da se snimamo" Aneli kroz suze progovorila o intimnom klipu s Lukom, Asmin se umešao

"Na veridbi me je pitao da se snimamo" Aneli kroz suze progovorila o intimnom klipu s Lukom, Asmin se umešao

Telegraf pre 6 sati
Sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" voditelj Darko Tanasijević razgovarao s Aneli Ahmić o intimnom snimku koji je navodno nastao s Lukom Vujovićem. Luka tvrdi da nikada nije snimao Aneli, a ona je ispričala svoju verziju događaja: - Kada smo bili na… »
Obezbeđenje napravilo živi zid! Žestok sukob Aneli i Luke trese Šimanovce, Ahmićeva konačno otkrila kako ju je tukao (foto)…

Obezbeđenje napravilo živi zid! Žestok sukob Aneli i Luke trese Šimanovce, Ahmićeva konačno otkrila kako ju je tukao (foto)…

Alo pre 11 sati
Žestok sukob u Beloj kući. Tokom emisije "Pitanja novinara", Aneli Ahmić šokirala je javnost kada je otkrila da ju je njen, sada već bivši partner Luka Vujović fizički napao. Njena emotivna ispovest izazvala je dramatičnu atmosferu u studiju, a tokom… »
"Tukao me je, imala sam modrice" Aneli Ahmić otkrila šok detalje o Lukinoj brutalnosti: "Na veridbi me čupao za kosu"

"Tukao me je, imala sam modrice" Aneli Ahmić otkrila šok detalje o Lukinoj brutalnosti: "Na veridbi me čupao za kosu"

Alo pre 16 sati
Aneli progovorila o nasilju od strane Vujovića. Tokom poslednjih dana, situacija u rijalitiju eskalirala je kada je Aneli Ahmić otvoreno priznala da ju je Luka Vujović nekoliko puta fizički napao. Njena emotivna ispovest izazvala je potpuni muk među… »

Vesti dana »