Povezane vesti
Advokati danas biraju novu upravu Advokatske komore Beograda
Politika 15.11.2025
Za predsednika Komore kandidovali su se advokati Dragoslav Ljubičanović, Vladimir Prijović, Ivan Vukoje i Nebojša Perović. Na Izbornoj skupštini Advokatske komore Beograda (AKB) koja će se održati u prostorijama Pravnog fakulteta u Beogradu, beogradski… »
Advokatska komora Beograda bira novo rukovodstvo: Kampanju obeležile političke i društvene teme
Novi magazin 15.11.2025
Danas se održava skupština Advokatske komore Beograda, na kojoj se biraju svi organi i nosioci funkcija. Kako javlja reporter N1, sam proces glasanja bi, prema nekim procenama, mogao da traje i do osam sati tako da se rezultati očekuju kasno večeras ili… »
Advokatska komora Beograda danas bira novo rukovodstvo, a ovo su kandidati
Nova 15.11.2025
Danas se održava skupština Advokatske komore Beograda, na kojoj se biraju svi organi i nosioci funkcija. Kako javlja reporter N1, sam proces glasanja bi, prema nekim procenama, mogao da traje i do osam sati tako da se rezultati očekuju kasno večeras ili… »
Advokatska komora Beograda bira novo rukovodstvo: Kampanju obeležile političke i društvene teme
N1 Info 15.11.2025
Advokati danas biraju novu upravu Advokatske komore Beograda
Euronews 15.11.2025
Na Izbornoj skupštini Advokatske komore Beograda (AKB) koja će se održati u prostorijama Pravnog fakulteta u Beogradu, beogradski advokati će danas tajnim glasanjem birati članove svih organa i nosilaca funkcije u komori. Za predsednika AKB kandidovali… »
Advokatski izbori pod senkom vlasti
Danas 15.11.2025
Četvorica kandidata za mesto predsednika Advokatske komore Beograda nemaju isti stav o medijskim spekulacijama da će današnji izbori u AKB biti održani pod uticajem vlasti. Za čeono mesto AKB konkurišu Dragoslav Ljubičanović, Vladimir Prijović, Nebojša… »
Beogradski advokati danas biraju novu upravu Advokatske komore
Telegraf 15.11.2025
Na Izbornoj skupštini Advokatske komore Beograda koja će se održati u prostorijama Pravnog fakulteta u Beogradu, beogradski advokati danas će tajnim glasanjem birati članove svih organa i nosilaca funkcije u komori. Za predsednika AKB kandidovali su se… »
Vesti dana »
"Raspiši pobedu" - studenti širom Srbije organizuju akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora
Bloomberg Adria pre 24 minutajoš 39 povezanih
Avio-bomba iz Drugog svetskog rata uklonjena i prebačena na poligon
NIN pre 14 minutajoš 30 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Srbi u koloni, sa trobojkom, krenuli na glasanje
Kurir pre 44 minutajoš 41 povezana
Vučević se šali na račun haosa: Crnogorski centar potkačio Adetokumba nakon tenzija na terenu!
Hot sport pre 14 minutajoš 61 povezana
"Dobro sam i nemam nameru da odem." Ovo je poslednje oglašavanje Brižit Bardo: Nije ni slutila da je kraj blizu.
Kurir pre 24 minutajoš 22 povezane