Povezane vesti
Tramp o odnosima Kambodže i Tajlanda: Mislim da će sve biti u redu
NIN pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da veruje kako će odnosi između Tajlanda i Kambodže "biti u redu" nakon što je pokušao da posreduje u rešavanju njihovog graničnog spora. "Razgovarao sam sa premijerima obe zemlje i… »
Tramp o odnosu Kambodže i Tajlanda: Mislim da će sve biti u redu
Euronews pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da veruje kako će odnosi između Tajlanda i Kambodže "biti u redu" nakon što je pokušao da posreduje u rešavanju njihovog graničnog spora. "Razgovarao sam sa premijerima obe zemlje i… »
Trump razgovara s liderima Tajlanda i Kambodže nakon eskalacije sukoba na granici
Slobodna Evropa pre 6 sati
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država(SAD), Donald Trump, izjavio je u petak da misli kako će Tajland i Kambodža "biti dobro" nakon što je pokušao posredovati u eskalaciji sukoba na njihovoj granici, ali tajlandski lider je nastavio tražiti izvinjenje… »
Tramp posreduje u sporu Tajlanda i Kambodže: Da li će dijalog sprečiti nove sukobe na granici?
Telegraf pre 9 sati
Vesti dana »
Stručnjaci o novom razvoju situacije sa NIS-om? Ovo su mogući scenariji zbog sankcija
Kurir pre 5 minutajoš 64 povezane
Vremenska prognoza: Sutra do 23 stepena, sledeće nedelje hladnije sa kišom
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Hrka 14. dan štrajkuje glađu, protest podrške Jaćimoviću u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 20 minutajoš 41 povezana
Orlići u drugoj fazi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo: Omladinci Srbije savladali Gruziju posle preokreta
Kurir pre 5 minutajoš 27 povezanih