Povezane vesti
Tramp o odnosima Kambodže i Tajlanda: Mislim da će sve biti u redu
NIN 15.11.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da veruje kako će odnosi između Tajlanda i Kambodže "biti u redu" nakon što je pokušao da posreduje u rešavanju njihovog graničnog spora. "Razgovarao sam sa premijerima obe zemlje i… »
Tramp o odnosu Kambodže i Tajlanda: Mislim da će sve biti u redu
Euronews 15.11.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da veruje kako će odnosi između Tajlanda i Kambodže "biti u redu" nakon što je pokušao da posreduje u rešavanju njihovog graničnog spora. "Razgovarao sam sa premijerima obe zemlje i… »
Trump razgovara s liderima Tajlanda i Kambodže nakon eskalacije sukoba na granici
Slobodna Evropa 15.11.2025
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država(SAD), Donald Trump, izjavio je u petak da misli kako će Tajland i Kambodža "biti dobro" nakon što je pokušao posredovati u eskalaciji sukoba na njihovoj granici, ali tajlandski lider je nastavio tražiti izvinjenje… »
Tramp posreduje u sporu Tajlanda i Kambodže: Da li će dijalog sprečiti nove sukobe na granici?
Telegraf 15.11.2025
Vesti dana »
"Studenti u blokadi": Hvala svima - veliki odziv, broje se potpisi!
Pravda pre 29 minutajoš 66 povezanih
Tajrik Džouns poslao poruku Grobarima iz Pionira: Ako je kraj, neka bar bude dostojanstven
Mondo pre 24 minutajoš 40 povezanih
Tramp se sastao sa Zelenskim nakon „produktivnog“ razgovora sa Putinom
Bloomberg Adria pre 24 minutajoš 24 povezane
(FOTO) Akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za raspisivanje izbora na skoro 500 štandova
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 56 povezanih
Objavljeni preliminarni rezultati izbora na Kosovu i Metohiji, Samoopredeljenje veliki pobednik
Nova pre 39 minutajoš 61 povezana