Povezane vesti
Pevačici ispao zub na nastupu: Bila sam kao baba iz filma, a zub je skakutao po...
Kurir pre 8 sati
Dragica Zlatić otkirla je gostujuću u jednoj emisiji da joj je jednom prilikom na javnom mestu ispao zub. Kako kaže dvojka joj je bila veštačka, a ona je bila gladna i u momentu kad je zagrizla zalogaj desila se nemila situacija. Kako obično biva i… »
„Ispao mi je zub i odskakutao po tanjiru“: Naša pevačica o bizarnom iskustvu
Nova pre 8 sati
Pevačica Dragica Zlatić otkrila je manje poznate detalje iz svog života i karijere. Dragica je gostovala u „Sceni“ i tom prilikom se prisetila neobičnog iskustva. „Jednom u sto godina rešim da izadjem i ispadne mi zub. Bila sam kao baba iz filma, ona… »
Dragica Zlatić ostala bez zuba na nastupu: Iznela šok detalje, sa Aleksandrom Mladenović ga "jurila"po tanjiru
Telegraf pre 11 sati
Dragica Zlatić je jedna od naših najatraktivnijih pevačica a nedavno je gostovala u "Sceni" gde je otkrila manje poznate detalje iz svog života i karijere. Kako obično biva i pevačima se dešavaju pehovi na nastupima, pa se ona prisetila jednog koji se… »
Vesti dana »
Šta čeka Srbiju nakon loših vesti o NIS-u: 7 mogućih scenarija i JEDAN HITAN PLAN AKCIJE
Telegraf pre 1 satjoš 68 povezanih
Završena blokada autobuske stanica u Novom Sadu, građani otišli da podrže Jaćimovića
Novi magazin pre 37 minutajoš 20 povezanih
Šta će, prema mišljenju potpredsednika SSP, Vlada Srbije usvojiti na sutrašnjoj vanrednoj sednici u vezi sa NIS-om?
Danas pre 3 satajoš 22 povezane
Šanse za sneg u Srbiji kao kombinacija za loto: Do kraja novembra padaće na 4 dana, a evo da li će i za Novu godinu
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih