Povezane vesti

Pevačici ispao zub na nastupu: Bila sam kao baba iz filma, a zub je skakutao po...

Pevačici ispao zub na nastupu: Bila sam kao baba iz filma, a zub je skakutao po...

Kurir pre 8 sati
Dragica Zlatić otkirla je gostujuću u jednoj emisiji da joj je jednom prilikom na javnom mestu ispao zub. Kako kaže dvojka joj je bila veštačka, a ona je bila gladna i u momentu kad je zagrizla zalogaj desila se nemila situacija. Kako obično biva i… »
„Ispao mi je zub i odskakutao po tanjiru“: Naša pevačica o bizarnom iskustvu

„Ispao mi je zub i odskakutao po tanjiru“: Naša pevačica o bizarnom iskustvu

Nova pre 8 sati
Pevačica Dragica Zlatić otkrila je manje poznate detalje iz svog života i karijere. Dragica je gostovala u „Sceni“ i tom prilikom se prisetila neobičnog iskustva. „Jednom u sto godina rešim da izadjem i ispadne mi zub. Bila sam kao baba iz filma, ona… »
Dragica Zlatić ostala bez zuba na nastupu: Iznela šok detalje, sa Aleksandrom Mladenović ga "jurila"po tanjiru

Dragica Zlatić ostala bez zuba na nastupu: Iznela šok detalje, sa Aleksandrom Mladenović ga "jurila"po tanjiru

Telegraf pre 11 sati
Dragica Zlatić je jedna od naših najatraktivnijih pevačica a nedavno je gostovala u "Sceni" gde je otkrila manje poznate detalje iz svog života i karijere. Kako obično biva i pevačima se dešavaju pehovi na nastupima, pa se ona prisetila jednog koji se… »

Vesti dana »