Povezane vesti

"Maltretirao me je i slao čoveka da mi kaže da ne napuštam kuću" Isplivale šokantne poruke, Anja Bla raskrinkala Baku Praseta…

"Maltretirao me je i slao čoveka da mi kaže da ne napuštam kuću" Isplivale šokantne poruke, Anja Bla raskrinkala Baku Praseta…

Alo pre 7 sati
Anja otkrila kroz šta je sve prošla zbog njega. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod pseudonimom Baka Prase, ponovo je u centru pažnje zbog sukoba na društvenim mrežama ovog puta sa tiktokerkom dok se u celu priču umešala i njegova bivša devojka Anja Bla… »
"Kada me je maltretirao..." Anja Bla rešila da više ne ćuti! Otkrila da joj je Baka Prase pretio i slao njegove ljude: Plašio…

"Kada me je maltretirao..." Anja Bla rešila da više ne ćuti! Otkrila da joj je Baka Prase pretio i slao njegove ljude: Plašio…

Kurir pre 8 sati
Anja Bla i ako odavno nije u emotivnom odnosu s jutjuberom Bakom Prasetom iznela je nove informacije o njihovom odnosu. Dok njen bivši partner vodi rat s jednom tiktokerkom, Anja se oglasila i otkrila šta je sve preživljavala zbog Praseta. Baka Prase je… »
"Maltretirao me i slao čoveka da mi kaže da ne izlazim iz kuće" Anja o sukobu sa Bakom, otkrila jezive detalje

"Maltretirao me i slao čoveka da mi kaže da ne izlazim iz kuće" Anja o sukobu sa Bakom, otkrila jezive detalje

Telegraf pre 7 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ponovo je u centru pažnje zbog sukoba na društvenim mrežama, ovog puta sa tiktokerkom, dok se u celu priču umešala i njegova bivša devojka Anja Bla. Naime, Baka Prase je došao u posed prepiske između Anje… »
"Maltretirao me je i slao je čoveka od 50 godina da mi prenese da ne izlazim iz kuće" Anja Bla raskirnkala Baku Praseta…

"Maltretirao me je i slao je čoveka od 50 godina da mi prenese da ne izlazim iz kuće" Anja Bla raskirnkala Baku Praseta…

Blic pre 8 sati
Bivša devojka Anja Bla optužila je Ilića za zastrašivanje i manipulaciju nakon njihovog raskida. Anja Bla iznela detalje pretnji i korišćenja trećeg lica za prikupljanje informacija o njoj. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, trenutno ratuje… »

Vesti dana »