Повезане вести
"Малтретирао ме је и слао човека да ми каже да не напуштам кућу" Испливале шокантне поруке, Ања Бла раскринкала Баку Прасета…
Ало пре 22 дана
Ања открила кроз шта је све прошла због њега. Јутјубер Богдан Илић, познатији под псеудонимом Бака Прасе, поново је у центру пажње због сукоба на друштвеним мрежама овог пута са тиктокерком док се у целу причу умешала и… »
"Када ме је малтретирао..." Ања Бла решила да више не ћути! Открила да јој је Бака Прасе претио и слао његове људе: Плашио…
Курир пре 22 дана
Ања Бла и ако одавно није у емотивном односу с јутјубером Баком Прасетом изнела је нове информације о њиховом односу. Док њен бивши партнер води рат с једном тиктокерком, Ања се огласила и открила шта је све преживљавала… »
"Малтретирао ме и слао човека да ми каже да не излазим из куће" Ања о сукобу са Баком, открила језиве детаље
Телеграф пре 22 дана
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, поново је у центру пажње због сукоба на друштвеним мрежама, овог пута са тиктокерком, док се у целу причу умешала и његова бивша девојка Ања Бла. Наиме, Бака Прасе је дошао у… »
"Малтретирао ме је и слао је човека од 50 година да ми пренесе да не излазим из куће" Ања Бла раскирнкала Баку Прасета…
Блиц пре 22 дана
Бивша девојка Ања Бла оптужила је Илића за застрашивање и манипулацију након њиховог раскида. Ања Бла изнела детаље претњи и коришћења трећег лица за прикупљање информација о њој. Јутјубер Богдан Илић, познатији као… »
Вести дана »
Почињу пријаве за легализацију објеката и упис својине у катастар
Јужне вести пре 4 сатијош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
Радио 021 пре 3 сатајош 25 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 41 минутајош 30 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 1 сатјош 38 повезаних