Povezane vesti
"Maltretirao me je i slao čoveka da mi kaže da ne napuštam kuću" Isplivale šokantne poruke, Anja Bla raskrinkala Baku Praseta…
Alo pre 22 dana
Anja otkrila kroz šta je sve prošla zbog njega. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod pseudonimom Baka Prase, ponovo je u centru pažnje zbog sukoba na društvenim mrežama ovog puta sa tiktokerkom dok se u celu priču umešala i njegova bivša devojka Anja Bla… »
"Kada me je maltretirao..." Anja Bla rešila da više ne ćuti! Otkrila da joj je Baka Prase pretio i slao njegove ljude: Plašio…
Kurir pre 22 dana
Anja Bla i ako odavno nije u emotivnom odnosu s jutjuberom Bakom Prasetom iznela je nove informacije o njihovom odnosu. Dok njen bivši partner vodi rat s jednom tiktokerkom, Anja se oglasila i otkrila šta je sve preživljavala zbog Praseta. Baka Prase je… »
"Maltretirao me i slao čoveka da mi kaže da ne izlazim iz kuće" Anja o sukobu sa Bakom, otkrila jezive detalje
Telegraf pre 22 dana
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ponovo je u centru pažnje zbog sukoba na društvenim mrežama, ovog puta sa tiktokerkom, dok se u celu priču umešala i njegova bivša devojka Anja Bla. Naime, Baka Prase je došao u posed prepiske između Anje… »
"Maltretirao me je i slao je čoveka od 50 godina da mi prenese da ne izlazim iz kuće" Anja Bla raskirnkala Baku Praseta…
Blic pre 22 dana
Bivša devojka Anja Bla optužila je Ilića za zastrašivanje i manipulaciju nakon njihovog raskida. Anja Bla iznela detalje pretnji i korišćenja trećeg lica za prikupljanje informacija o njoj. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, trenutno ratuje… »
Vesti dana »
Počinju prijave za legalizaciju objekata i upis svojine u katastar
Južne vesti pre 3 satajoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 48 minutajoš 43 povezane
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih
Ferstapenu nedovoljna pobeda u Abu Dabiju – Noris osvojio prvu titulu u Formuli 1
Auto blog pre 28 minutajoš 38 povezanih