Povezane vesti
Alkaras: Odmah bih potpisao 23 gren slem titule
Sport klub pre 21 dana
Karlosa Alkarasa mnogi vide kao kandidata da jednog dana obori neke od rekorda Novaka Đokovića, ali on izgleda ne veruje da je to moguće. – Odmah bih potpisao da do kraja karijere osvojim 23 gren slem titule – rekao je za špansku radio stanicu „Kadena… »
Alkaras priznao da je Đoković najbolji svih vremena?
B92 pre 21 dana
Španski teniser Karlos Alkaras govorio je o ciljevima koje ima u karijeri, a jedan od njih (glavni) je da postane najbolji ikada. Da bi u tome uspeo, kako sam kaže, moraće da nadmaši Novaka Đokovića. Tačnije, njegove 24 Grend slem titule. Ne samo što je… »
Ronaldo: Đoković me inspiriše
Vesti online pre 21 dana
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler, otkrio je da mu je Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, jedan od uzora i ujedno je istakao da je zahvalan na lepim rečima koje mu je uputio srpski as. Novak Đoković i Kristijano Ronaldo… »
Ronaldo: Đoković me inspiriše
Sputnik pre 21 dana
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler, otkrio je da mu je Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, jedan od uzora i ujedno je istakao da je zahvalan na lepim rečima koje mu je uputio srpski as. Novak Đoković i Kristijano Ronaldo… »
Vesti dana »
Darko gledao TV kada je auto "sleteo" na krov kuće: Detalji bizarne nesreće kod Ćuprije (video)
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 2 satajoš 41 povezana
Portparol Evropske komisije: Evropa i SAD zajednički odgovorne za mir, njihova saradnja od vitalnog interesa
Euronews pre 35 minutajoš 42 povezane
(BLOG) Policija u Šidu presrela protestnu kolonu, "filozofi" podsetili na solidarnost s početka blokada u Nišu
N1 Info pre 4 minutajoš 18 povezanih