Povezane vesti
Alkaras: Odmah bih potpisao 23 gren slem titule
Sport klub 15.11.2025
Karlosa Alkarasa mnogi vide kao kandidata da jednog dana obori neke od rekorda Novaka Đokovića, ali on izgleda ne veruje da je to moguće. – Odmah bih potpisao da do kraja karijere osvojim 23 gren slem titule – rekao je za špansku radio stanicu „Kadena… »
Alkaras priznao da je Đoković najbolji svih vremena?
B92 15.11.2025
Španski teniser Karlos Alkaras govorio je o ciljevima koje ima u karijeri, a jedan od njih (glavni) je da postane najbolji ikada. Da bi u tome uspeo, kako sam kaže, moraće da nadmaši Novaka Đokovića. Tačnije, njegove 24 Grend slem titule. Ne samo što je… »
Ronaldo: Đoković me inspiriše
Vesti online 15.11.2025
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler, otkrio je da mu je Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, jedan od uzora i ujedno je istakao da je zahvalan na lepim rečima koje mu je uputio srpski as. Novak Đoković i Kristijano Ronaldo… »
Ronaldo: Đoković me inspiriše
Sputnik 15.11.2025
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler, otkrio je da mu je Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, jedan od uzora i ujedno je istakao da je zahvalan na lepim rečima koje mu je uputio srpski as. Novak Đoković i Kristijano Ronaldo… »
Vesti dana »
„Oba lidera žele kraj rata“: Tramp najavio nove razgovore s Putinom posle susreta sa Zelenskim
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
Studenti u akciji “Raspiši pobedu”: Veliki odziv građana, kutije pune
Vesti online pre 2 satajoš 66 povezanih
Da li Tajrik Džouns napušta Partizan i zašto Džabari jedini ne igra? Trener Penjaroja se oglasio iz Pionira
Mondo pre 12 minutajoš 43 povezane
uživo Izbori na KiM: Samoopredeljenju 49,83 odsto glasova, Srpska lista osvojila svih 10 mandata predviđenih za Srbe
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 63 povezane