Povezane vesti

Alkaras: Odmah bih potpisao 23 gren slem titule

Alkaras: Odmah bih potpisao 23 gren slem titule

Sport klub pre 2 sata
Karlosa Alkarasa mnogi vide kao kandidata da jednog dana obori neke od rekorda Novaka Đokovića, ali on izgleda ne veruje da je to moguće. – Odmah bih potpisao da do kraja karijere osvojim 23 gren slem titule – rekao je za špansku radio stanicu „Kadena… »
Alkaras priznao da je Đoković najbolji svih vremena?

Alkaras priznao da je Đoković najbolji svih vremena?

B92 pre 2 sata
Španski teniser Karlos Alkaras govorio je o ciljevima koje ima u karijeri, a jedan od njih (glavni) je da postane najbolji ikada. Da bi u tome uspeo, kako sam kaže, moraće da nadmaši Novaka Đokovića. Tačnije, njegove 24 Grend slem titule. Ne samo što je… »
Ronaldo: Đoković me inspiriše

Vesti online pre 7 sati
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler, otkrio je da mu je Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, jedan od uzora i ujedno je istakao da je zahvalan na lepim rečima koje mu je uputio srpski as. Novak Đoković i Kristijano Ronaldo… »

Sputnik pre 9 sati
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler, otkrio je da mu je Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, jedan od uzora i ujedno je istakao da je zahvalan na lepim rečima koje mu je uputio srpski as. Novak Đoković i Kristijano Ronaldo… »

Vesti dana »