Povezane vesti
Alkaras: Odmah bih potpisao 23 gren slem titule
Sport klub pre 2 sata
Karlosa Alkarasa mnogi vide kao kandidata da jednog dana obori neke od rekorda Novaka Đokovića, ali on izgleda ne veruje da je to moguće. – Odmah bih potpisao da do kraja karijere osvojim 23 gren slem titule – rekao je za špansku radio stanicu „Kadena… »
Alkaras priznao da je Đoković najbolji svih vremena?
B92 pre 2 sata
Španski teniser Karlos Alkaras govorio je o ciljevima koje ima u karijeri, a jedan od njih (glavni) je da postane najbolji ikada. Da bi u tome uspeo, kako sam kaže, moraće da nadmaši Novaka Đokovića. Tačnije, njegove 24 Grend slem titule. Ne samo što je… »
Ronaldo: Đoković me inspiriše
Vesti online pre 7 sati
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler, otkrio je da mu je Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, jedan od uzora i ujedno je istakao da je zahvalan na lepim rečima koje mu je uputio srpski as. Novak Đoković i Kristijano Ronaldo… »
Ronaldo: Đoković me inspiriše
Sputnik pre 9 sati
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler, otkrio je da mu je Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, jedan od uzora i ujedno je istakao da je zahvalan na lepim rečima koje mu je uputio srpski as. Novak Đoković i Kristijano Ronaldo… »
Vesti dana »
Stigao odgovor od OFAC-a i nije dobar! Nis-u nije dozvoljen nastavak aktivnosti: Nema novih transakcija
Blic pre 38 minutajoš 68 povezanih
Nakon blokade Međumesne autobuske stanice, građani otišli do Banovine da podrže Milomira Jaćimovića
NoviSad.com pre 47 minutajoš 20 povezanih
Dijana Hrka prima infuziju u bolnici, ne odustaje od štrajka glađu
BBC News pre 1 satjoš 48 povezanih
Nikezić (SSP): Vučićeva vlast nije radila ništa, već čekala da Rusi i Amerikanci reše problem
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane
Stižu pljuskovi S grmljavinom u ovaj deo Srbije Ovde će da bude potop
Alo pre 13 minutajoš 35 povezanih