Povezane vesti
Milan Stanković otkrio kako izgleda obrok monaha: Podelio lak recept na vodi, a ovo je i sam počeo da primenjuje
Blic 15.11.2025
Recept uključuje sastojke kao što su leblebije, tahini, limunov sok, začini i voda. Svi sastojci se blendaju dok se ne dobije glatka tekstura. Pevač Milan Stanković podelio je recept za humus na vodi, inspirisan monaškom kuhinjom, a koji je mnogima odmah… »
Milan Stanković pokazao kako izgleda obrok monaha: Priprema se na vodi i ne sadrži mesnate proizvode
Kurir 15.11.2025
Milan Stanković jednom prilikom pokazao je kako izgleda obrok inspirisan monaškom kuhinjom. Pevač je pripremao humus na vodi, a zdrav i ukusan namaz od slanutka priprema se bez ulja. Stanković tvrdi da je savršen za svakoga ko želi da uživa u… »
Vesti dana »
Blokada Ibarske u Mrčajevcima još traje, blokada magistrale Kragujevac–Kraljevo završena
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Oglasili se zaposleni u bolnici u Čačku nakon što je direktor dao ostavku zbog smrti devojčice Eme (4).
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Maja (12) se bori za život: Devojčica ranjena u glavu i vrat u masakru kanadskoj školi, majka se obratila potresnom porukom: "Molim vas, molite se za moju bebu"
Blic pre 1 satjoš 44 povezane
Zlatna Milica Gardašević u Beogradu, posle prvog mesta spomenula Ivanu Španović: "Ako ona misli da ja..."
Telegraf pre 11 minutajoš 35 povezanih