Povezane vesti

Glumica (44) šokirala priznanjem: "u dva popodne sam operisana, potpisala sam da izađem iz bolnice", dve godine je ćutala o…

Glumica (44) šokirala priznanjem: "u dva popodne sam operisana, potpisala sam da izađem iz bolnice", dve godine je ćutala o…

Blic pre 1 dan
Voditeljka Nataša Aksentijević prošla je kroz pravu životnu dramu pre dve godine, a sada je po prvi put pričala o toj temi. Nataša se pre dve godine suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a sada je detaljno opisala kako je prolazila kroz taj… »
Naša glumica operisana u popodnevnim satima, a isti dan potpisala da napusti bolnicu: Ovo je šok razlog

Naša glumica operisana u popodnevnim satima, a isti dan potpisala da napusti bolnicu: Ovo je šok razlog

Telegraf pre 1 dan
Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević prvi put je otvoreno govorila o zdravstvenoj drami koju je doživela pre dve godine. Suočila se sa ozbiljnim problemom debelog creva, a sada je detaljno opisala kako je prolazila kroz taj period. - Mi smo toliko… »
Iz bolnice sam izašla na sopstvenu odgovornost: Nataša Aksentijević po prvi put o ozbiljnom zdravstvenoim problemu

Iz bolnice sam izašla na sopstvenu odgovornost: Nataša Aksentijević po prvi put o ozbiljnom zdravstvenoim problemu

Story pre 12 sati
Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević tek sada, dve godine nakon što je prošla kroz veliku životnu dramu, prvi put je odlučila da javno progovori o zdravstvenom problemu koji ju je zadesio. Iako je uvek važila za osobu vedrog duha i neverovatne… »
Operisana naša voditeljka: "Doktori su mi rekli da nisam normalna, 6 sati posle operacije..."

Operisana naša voditeljka: "Doktori su mi rekli da nisam normalna, 6 sati posle operacije..."

Alo pre 14 sati
Suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a sada je detaljno opisala kako je prolazila kroz taj period. Nataša Aksentijević je pre dve godine prošla je kroz pravu životnu dramu, a sada je prvi put pričala o toj temi. Kako je otkrila, tada se… »

Vesti dana »