Повезане вести

Глумица (44) шокирала признањем: "у два поподне сам оперисана, потписала сам да изађем из болнице", две године је ћутала о…

Глумица (44) шокирала признањем: "у два поподне сам оперисана, потписала сам да изађем из болнице", две године је ћутала о…

Блиц пре 23 дана
Водитељка Наташа Аксентијевић прошла је кроз праву животну драму пре две године, а сада је по први пут причала о тој теми. Наташа се пре две године суочила са озбиљним здравственим проблемом, а сада је детаљно описала како је… »
Оперисана наша водитељка: "Доктори су ми рекли да нисам нормална, 6 сати после операције..."

Оперисана наша водитељка: "Доктори су ми рекли да нисам нормална, 6 сати после операције..."

Ало пре 23 дана
Суочила се са озбиљним здравственим проблемом, а сада је детаљно описала како је пролазила кроз тај период. Наташа Аксентијевић је пре две године прошла је кроз праву животну драму, а сада је први пут причала о тој теми. Како… »
Наша глумица оперисана у поподневним сатима, а исти дан потписала да напусти болницу: Ово је шок разлог

Наша глумица оперисана у поподневним сатима, а исти дан потписала да напусти болницу: Ово је шок разлог

Телеграф пре 23 дана
Водитељка и глумица Наташа Аксентијевић први пут је отворено говорила о здравственој драми коју је доживела пре две године. Суочила се са озбиљним проблемом дебелог црева, а сада је детаљно описала како је пролазила кроз тај… »
Из болнице сам изашла на сопствену одговорност: Наташа Аксентијевић по први пут о озбиљном здравственоим проблему

Из болнице сам изашла на сопствену одговорност: Наташа Аксентијевић по први пут о озбиљном здравственоим проблему

Стори пре 22 дана
Глумица и водитељка Наташа Аксентијевић тек сада, две године након што је прошла кроз велику животну драму, први пут је одлучила да јавно проговори о здравственом проблему који ју је задесио. Иако је увек важила за особу ведрог… »

Вести дана »