Povezane vesti
Cecin duhovnik konačno progovorio o prelomnom trenutku u životu pevačice, pa otkrio previše: "Stavila mi veliki teret na leđa"…
Alo pre 10 sati
Ceca Ražnatović već godinama ima duhovnika. Svetlana Ceca Ražnatović od malih nogu poštuje pravoslavna načela, a post je deo njenog života već više od decenije. Ceca je započela redovno da posti 2011. godine nakon razgovora sa vladikom Stefanom Šarićem… »
"Njena ispovest mi je veliki teret na leđima" Duhovnik Cece Ražnatović progovorio: Crkva ima razumevanja za sve...
Kurir pre 12 sati
Svetlana Ceca Ražnatović istakla je da od malih nogu poštuje sva pravoslavna načela i da je vaspitavana u pravoslavnom duhu. Naime, poznata pevačica naglasila je da često razgovara sa svojim duhovnikom vladikom Stefanom, i da joj to mnogo pomaže u… »
"Ispovedila se i stavila mi veliki teret na leđa" Duhovnik Cece Ražnatović otkrio da mu je rekla sve tajne
Telegraf pre 12 sati
Balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, od malih nogu poštuje pravoslavna načela, a post je deo njenog života već više od decenije. Ceca je započela redovno da posti 2011. godine nakon razgovora sa vladikom Stefanom Šarićem, duhovnikom porodice… »
"Ceca mi se ispovedila i stavila mi je veliki teret na leđa" Duhovnik Svetlane Ražnatović otkrio da mu je rekla sve tajne…
Blic pre 13 sati
Episkop Stefan Šarić ima blizak odnos sa Cecom od 2011. godine. Stefan Šarić prepoznao je Cecu kao duhovno izgrađenu ličnost. Najveća balkanska zvezda, Ceca Ražnatović, od malih nogu poštuje sva pravoslavna načela. Ceca je počela da posti 2011. godine… »
"Njena ispovest mi je veliki teret na leđima": Vladika Šarić, duhovnik Cece Ražnatović, rekao da mu je otkrila sve tajne
Mondo pre 12 sati
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović počela je da posti 2011. godine nakon razgovora sa vladikom Stefanom Šarićem, duhovnikom porodice Ražnatović. "Pre toga sam postila sredom i petkom. Znači već 14 godina postim svaki post, a isto to čini i moja porodica… »
Vesti dana »
Saša Matić i Edita Aradinović zapalili novi SAD: Publika pala u trans kad su zapevali veliki hit: Svi bruje o koncertu pevača (Video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
I studenti Pravnog u blokadi apelovali da Dijana Hrka prekine štrajk glađu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Određen pritvor Srđanu koji je ubio oca i sina kod babušnice: Preti mu više od 10 godina zatvora zbog brutalnog ubistva
Blic pre 5 satijoš 3 povezane