Povezane vesti
Originalno "Tatjanino pismo" iz "Evgenija Onjegina" izloženo u Kalinjingradu
Telegraf 15.11.2025
Originalni rukopis "Tatjaninog pisma" iz poeme Aleksandra Puškina "Evgenije Onjegin" prvi put je predstavljen javnosti u Kalinjingradskom istorijsko-umetničkom muzeju, saopštila je pres-služba muzeja. Rukopis potiče iz arhive grofa Sergeja Uvarova… »
Izloženo originalno "Tatjanino pismo" iz "Evgenija Onjegina"
B92 15.11.2025
Originalni rukopis "Tatjaninog pisma" iz poeme Aleksandra Puškina "Evgenije Onjegin" prvi put je predstavljen javnosti u Kalinjingradskom istorijsko-umetničkom muzeju, saopštila je pres-služba muzeja. Rukopis potiče iz arhive grofa Sergeja Uvarova… »
Da ćutim ja sam prvo htela i za sramotu mojih jada ne biste znali Vi ni sada
Politika 15.11.2025
Originalno „Tatjanino pismo” iz „Evgenija Onjegina” izloženo u Kalinjingradu. Originalni rukopis „Tatjaninog pisma” iz poeme Aleksandra Puškina „Evgenije Onjegin” prvi put je predstavljen javnosti u Kalinjingradskom istorijsko-umetničkom muzeju… »
Vesti dana »
JP „Srem-gas“: Neradni dani tokom novogodišnjih i božićnih praznika, obezbeđena dežurstva
Ozon pre 6 minutajoš 41 povezana
Stočari simbolično prosuli samo jedan litar mleka ispred Gradske uprave u Kraljevu, ostatak podelili građanima
Danas pre 46 minutajoš 18 povezanih
RZS: Industrijska proizvodnja u Srbiji u novembru 2025. manja za 3,4 odsto nego u novembru lane
RTV pre 31 minutajoš 14 povezanih
Ledena novogodišna noć u regionu, biće i do -15, a evo šta očekuje Evropu i Mediteran: Neki će uživati i na 15
Telegraf pre 3 satajoš 21 povezana