Povezane vesti
Originalno "Tatjanino pismo" iz "Evgenija Onjegina" izloženo u Kalinjingradu
Telegraf pre 4 sati
Originalni rukopis "Tatjaninog pisma" iz poeme Aleksandra Puškina "Evgenije Onjegin" prvi put je predstavljen javnosti u Kalinjingradskom istorijsko-umetničkom muzeju, saopštila je pres-služba muzeja. Rukopis potiče iz arhive grofa Sergeja Uvarova… »
Izloženo originalno "Tatjanino pismo" iz "Evgenija Onjegina"
B92 pre 8 sati
Originalni rukopis "Tatjaninog pisma" iz poeme Aleksandra Puškina "Evgenije Onjegin" prvi put je predstavljen javnosti u Kalinjingradskom istorijsko-umetničkom muzeju, saopštila je pres-služba muzeja. Rukopis potiče iz arhive grofa Sergeja Uvarova… »
Da ćutim ja sam prvo htela i za sramotu mojih jada ne biste znali Vi ni sada
Politika pre 10 sati
Originalno „Tatjanino pismo” iz „Evgenija Onjegina” izloženo u Kalinjingradu. Originalni rukopis „Tatjaninog pisma” iz poeme Aleksandra Puškina „Evgenije Onjegin” prvi put je predstavljen javnosti u Kalinjingradskom istorijsko-umetničkom muzeju… »
Vesti dana »
Saša Matić i Edita Aradinović zapalili novi SAD: Publika pala u trans kad su zapevali veliki hit: Svi bruje o koncertu pevača (Video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Određen pritvor Srđanu koji je ubio oca i sina kod babušnice: Preti mu više od 10 godina zatvora zbog brutalnog ubistva
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
I studenti Pravnog u blokadi apelovali da Dijana Hrka prekine štrajk glađu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Mladi iz ovog dela Srbije gotovo da ne odlaze U veće gradove Sve je više dece, opština donela važnu odluku
Alo pre 43 minutajoš 1 povezana