Povezane vesti

Pevač se 1. put odvojio od žene posle 36 godina: Napustio Srbiju i otišao u Australiju "Ide mi se kući"

Pevač se 1. put odvojio od žene posle 36 godina: Napustio Srbiju i otišao u Australiju "Ide mi se kući"

Telegraf 15.11.2025
Pevač Aleksandar Aca Ilić, napustio je Srbiju i na tri meseca otišao u Australiju odakle se oglasio. Aca Ilić je istakao da mu je teško palo što se posle četiri decenije odvojio od supruge Bilje Jevtić. Dok Aca nastupa u Australiji, Bilja je sa sestro… »
Pevač napustio Srbiju i otišao u Australiju: Posle 36 godina braka se odvojio od žene: "Ide mi se kući"

Pevač napustio Srbiju i otišao u Australiju: Posle 36 godina braka se odvojio od žene: "Ide mi se kući"

Blic 15.11.2025
Bilja je otkrila da se svakog dana čuju preko Vibera Nedavno im je bila godišnjica braka Pevač Aleksandar Aca Ilić, napustio je Srbiju i na tri meseca otišao u Australiju odakle se oglasio. Aca Ilić je istakao da mu je teško palo što se posle četiri… »
Pevač se posle 36 godina braka odvojio od žene! Napustio Srbiju i otišao u Australiju, pa poručio: Ide mi se kući...

Pevač se posle 36 godina braka odvojio od žene! Napustio Srbiju i otišao u Australiju, pa poručio: Ide mi se kući...

Kurir 15.11.2025
Pevač Aleksandar Aca Ilić, napustio je Srbiju i na tri meseca otišao u Australiju odakle se oglasio. Aca Ilić je istakao da mu je teško palo što se posle četiri decenije odvojio od supruge Bilje Jevtić. Dok Aca nastupa u Australiji, Bilja je sa sestro… »

Vesti dana »

Oblačno i suvo, temperature do 15 stepeni

Oblačno i suvo, temperature do 15 stepeni

RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera od Memfisa

Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera od Memfisa

Radio sto plus pre 44 minutajoš 16 povezanih
Bitka za energente na Bliskom istoku, svet gleda sa zebnjom

Bitka za energente na Bliskom istoku, svet gleda sa zebnjom

BBC News pre 29 minutajoš 10 povezanih