Povezane vesti
Pevač se 1. put odvojio od žene posle 36 godina: Napustio Srbiju i otišao u Australiju "Ide mi se kući"
Telegraf 15.11.2025
Pevač Aleksandar Aca Ilić, napustio je Srbiju i na tri meseca otišao u Australiju odakle se oglasio. Aca Ilić je istakao da mu je teško palo što se posle četiri decenije odvojio od supruge Bilje Jevtić. Dok Aca nastupa u Australiji, Bilja je sa sestro… »
Pevač napustio Srbiju i otišao u Australiju: Posle 36 godina braka se odvojio od žene: "Ide mi se kući"
Blic 15.11.2025
Bilja je otkrila da se svakog dana čuju preko Vibera Nedavno im je bila godišnjica braka Pevač Aleksandar Aca Ilić, napustio je Srbiju i na tri meseca otišao u Australiju odakle se oglasio. Aca Ilić je istakao da mu je teško palo što se posle četiri… »
Pevač se posle 36 godina braka odvojio od žene! Napustio Srbiju i otišao u Australiju, pa poručio: Ide mi se kući...
Kurir 15.11.2025
Pevač Aleksandar Aca Ilić, napustio je Srbiju i na tri meseca otišao u Australiju odakle se oglasio. Aca Ilić je istakao da mu je teško palo što se posle četiri decenije odvojio od supruge Bilje Jevtić. Dok Aca nastupa u Australiji, Bilja je sa sestro… »
Vesti dana »
Studenti pozvali dijasporu da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih izbora u Srbiji
Nedeljnik pre 13 minutajoš 37 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 18 povezanih
Izbori na Kosovu: 'Politički zemljotres', kriza opozicije i Kurtijev (verovatni) treći mandat
BBC News pre 23 minutajoš 45 povezanih
Zelenski traži od Trumpa bezbednosne garancije u trajanju do 50 godina
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 59 povezanih