Povezane vesti
Đilas i Veselinović u Kraljevu: Vučić ne raspisuje izbore jer zna da je većina ljudi u Srbiji za promene
Serbian News Media pre 1 sat
Vučić ne raspisuje izbore jer zna da je većina ljudi u Srbiji za promene, kao što zna da je ogromna razlika u korist onih koji su protiv vlasti u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu, Čačku, Užicu, Valjevu, Zrenjaninu i svim ostalim velikim… »
Đilas: Vučić ne raspisuje izbore jer zna da je većina za promene
Moj Novi Sad pre 2 sata
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne raspisuje izbore jer zna da je većina ljudi u Srbiji za promene, "kao što zna da je ogromna razlika u korist onih koji su protiv vlasti u Beogradu… »
Đilas: Vučić ne raspisuje izbore jer zna da je većina građana za promene
N1 Info pre 4 sati
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne raspisuje izbore jer zna da je većina ljudi za promene, dodavši da se SSP zalaže za održavanje i parlamentarnih i lokalnih izbora, kao i za… »
Đilas i Janko Veselinović u Kraljevu: Za zajednički front u borbi protiv režima
Glas Šumadije pre 3 sata
Vučić ne raspisuje izbore jer zna da je većina ljudi u Srbiji za promene, kao što zna da je ogromna razlika u korist onih koji su protiv vlasti u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu, Čačku, Užicu, Valjevu, Zrenjaninu i svim ostalim velikim… »
Đilas: Vučić ne raspisuje izbore jer zna da većina ljudi u Srbiji želi promene
Nova pre 4 sati
Vesti dana »
"Njihove razmirice ne moramo da plaćamo mi": Vuk Stanković o NIS-u: Nije iznenađenje što traže izlazak Rusa
Blic pre 13 minutajoš 69 povezanih
Milomir Jaćimović nastavio štrajk glađu u Novom Sadu, blokada glavne autobuske stanice
RTV pre 3 satajoš 21 povezana
I studenti Pravnog u blokadi apelovali da Dijana Hrka prekine štrajk glađu
Novi magazin pre 13 minutajoš 50 povezanih
SSP: Sankcije NIS-u rezultat su neodgovorne energetske politike i diletantske diplomatije
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 22 povezane